Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vaginálne tablety

whee_ee

ja keď si dám na noc gynoflor, na ďalší deň to potom tak nepríjemne vyteká, ale to je úplne normálne a účinok to spĺňa :))

emicecek

ja sice nepouzivam predpisane doktorom ale druhe-cipky a tiez sa mi stane ze sa cele nerozpustia a potom to zo mna vytecie ale z toho si nic nerob, vsetko to potrebne na vyliecenie si to nechalo vo vnutri a to ostatne vylucilo... je to normalne... pytala sóm sa na to lebo ani mne to nedalo

usiko

ty, ja neviem, a vkladas si to prstami? lebo kup si na to aplikator, aby ti to voslo co najhlbsie.....

.....ja taky mam, sice z balenia Candibene tabliet, ale odlozila som si ho, vyvarila a mam cisty, tak ten som pouzivala aj na vkladanie laktobacilovych cipkov.....

...vies, ono cela tableta sa ti nevstrebe, v tablete je liecivo, ktore sa ma dostat von na steny posvy. To biele, co vidis, je len par pridavnych latok, aby tableta mala tvar tablety. Takze to liecivo, ta ucinna latka sa ti vstrebala, ved inak ani nemohla, a ten zvysok vzdy vytecie, alebo vypadne, ci uz si to vsimnes na nohavickach, alebo ani nie, lebo vypadne pocas mocenia...nemaj boj.....

regyna

tak to niečo nie je v poriadku....oni by sa v tom prostredí mali rozpustiť....skús napísať na www.antikoncepcia.com....tam ti gynekológ odpovie ešte v ten deň....alebo choď ku svojmu doktorovi

seras

taký problém som mala pred pár rokmi s inými tabletami. Tieto Enzinol práve naopak. Keď som zakladala novú tak prešla popri starej. Tak som sa jej dotkla, zarazilo ma to, tak som to skontrolovala a zistila som, že sú tam stále obe staré.

regyna

Ako si si všimla, že sa nevstrebali?

Ja keď som si ich dávala 1X, tak práveže som ich nezasunula dosť hlboko a ráno som ju našla rozpustenú na nohavičkách.