Krvave vytoky

paula55

ta ked budes mat cas tak za nim zajdi a opytaj sa ho, ja tiez ked som bola mlada tak mi to bolo trapne sa ho na take veci pytat, ale je to jeho praca a vobec to nieje hanba, ta tabletka po je v krajnom pripade ked sa nieco stane, ale narobi to strasny bordel v tele, ja sama som ju raz zobrala a odvtedy sa mi cely cyklus poprevracal, krvave vytoky mimo cyklu, no hroza, pol roka sa mi to davalo dokopy, alebo si najskor poprecitavaj na nete, staci dat do googlu: antikoncepcia a samo ti to povyhadzuje strany kde sa o tom pise:)

kajka118

waw super..nie nepitala som sa ho ..bola som u neho prvy krat... takze nebol akoby cas...nebola som tam jedina.. a tak sorry clovek sa tu niekoho nieco pyta..a takto dopadne iba sa vysmievate..ok nehajte to tak

paula55

kajka uplne vidno ze si sa lekara na to nepytala, su tabletky, pesary, globuly, spongie, kremy, vnutromaternicove telieska, kondomy, naplaste, inekcie, je toho vela, len sa treba poradit s lekarom pretoze niektore sa neodporucaju mladsim dievcatam, vyhovaranie to ti ide:)

lioness_01

musela si rátať s tým, keď si sem písala takú kravinu... na kravinu len kravinu odpovedať... a nenafukuj sa tu, lebo neprestaneš krvácať nikdy... :)

kajka118

lioness_01 K SI MYSLIS SE SOM CELA POCUT NADAVKY A KRAVINY SOM TO MOHLA POVEDAT AJ MAME ..A NI ETU .. OK TAK NEVYSKAKUJ

kajka118

neni mi to je jedno len vies...mojho chalana ochrana nevzrusuje.. preto mame akoby prerusovanu suloz... a vsdy dava pozor na to aby sa nevystriekal do mna ..a ake druhy ochrany su okrem tabletiek..co si tiez vytrpim krami budem mat 3 tyzdne ako kamaratka a kondomi.. co ani mna neberu dako ??

lioness_01

watermelon, myslím, že po tomto tvojom príspevku sa nemáme o čom baviť... ak raz vyštuduješ medicínu, potom sa ozvi...

ak niečo neznášam, tak je to práve takýto extrémizmus... ľahko sa ti môže stať, že sa ocitneš v situácii , keď ti v nemocnici zachránia život... či ty sa nedáš ? radšej zomrieš?

watermelon

tak si nemusela dat priklad s anoretickou, pretoze ten priklad dostavam vkuse od niekoho.
skratka netreba sa sustredit na naucene veci, vsetko sa vyvija stale su nove poznatky, myslim ze tie stare treba niekedy oprasit a celit tym novym, je toho vazne vela popisaneho

paula55

watermelon ked vystudujes medicinu tak tu potom pis, a kajka naozaj by si sa mala zamysliet nad tym ako sa chranis pred nechcenim otehotnenim, z toho sposobu vyjadrovania si isto mladunka tak si predstav ze co bude ak budes cakat babo, ci tvoj priatel bude s tebou a ci budete schopny sa o babo postarat alebo budes na to sama. Chranit sa nie je tazke, je tolko sposobov, ale tebe to je asi jedno.. potom ti ostanu len oci pre plac ak ostanes tehotna...

watermelon

a prave v tom to lezi asi si si nevsimla ze doktorom vobec nedoverujem, nic nevedia, len predpisovat lieky, dost som sa k nim nabehala a nic mi nezistili, moju sestru raz skoro zabili a druhykrat ju zmrzacili na cely zivot,
tak to co si myslia doktori mi je ukradnute, hovno vedia, neucili sa napsamat dake basnicky, kopec ich vedomosti je uz davno vyvratenych. za 6 rokov studia nevenuju takmer nic zdravej strave pritom sam Hipokrates na ktoreho prisahaju povedal ze nech ti je strava liekom. tak naozaj sorry ale ten clovek prezije najdlhsie co bude od doktorov bocit na mile, zopar blizkych sa mi v zivote z nemocnice nevratilo, boli to sice babky ale isli do nej zdrave!!!! nakazili ich tam dakym svinstvom. mi hovor o lekaroch.