Antikoncepcia Minerva a mozne tehotenstvo?

Príspevok v téme: Antikoncepcia Minerva a mozne tehotenstvo?
Jaja18

Ahojte,

uzivam antikoncepciu Minerva uz 2 mesiac, lenze mam tu 7 dnovu pauzu a v utotok mam ist na dalsie 3 balenie, ale menstruacia sa mi este nedostavila...ked som brala prve balenie menst. nastupila 12.juna ...5 dni po zobrati poslednej tabletky...tabletky som uzivala na cas , nezracala som,ziadnu tabletku som nevynechala....mozem byt tehotna?

dakujem za vase odpovede

lioness_01

Jaja, ale veď už ti bolo aspon tri krát odpovedané... to je úplne jedno kedy , od kedy , ako dlho a do kedy máš výtok... ber to ako prebehnutý "menzes" a NERIEŠ to už !!!!! normálne ber ďalej tabletky a kašli na to "! ! !

Jaja18

preto sa pytam, pretpze som nikdy neuzivala HAK a stale som mala az prehnane silnu menstruaciu a bolo mi stale aj na odpodnutie...a teraz jednoducho je to cudne...ja to uzivam skor kvoli tomu, aby sa mi ta hladina hormonov vyrovnala...pretoze mam vysiu hodnotu testosteronu a vypadvaju mi kvoli tomu vlasy...mozno s ato uz aj lieci...a kvoli tomu mam taky menzes

lioness_01

a inak, ak máš silný hnedý výtok, ber to ako menštruáciu, nikto ti nepovedal, že pri užívaní HAK je menzes vždy slabší, dokonca nemusí byť žiadny, alebo len špinenie? ak bol ten hnedý výtok silný, tak bola "menštruácia" a nestresuj sa viac...

lioness_01

Jaja a čo by sme ti tu ako ešte k tomu mali napísať??? potrebuješ si to prečítať 100 krát aby si pochopila, že ak si brala pravidelne tabletky bez chyby, tak tehotná nie si? a ak tomu neveríš, tak si urob test alebo choď ku gynekologovi na test, ale fakt čo by si si ešte rada k tomu prečítala? nič viac sa nedá napísať...