Cesta do zahuby

Príspevok v téme: Cesta do zahuby
nestastna87

Uz 8rokov som s partnerom, z toho 3,5roka zijeme spolu.(ja mam 23, on 33) Zoznamili sme sa, ked som mala 15, bola to moja prva a v podstate jedina laska. Ako sme zacali spolu zit, vsetko sa pokazilo. Niekedy si pripadam, ako by sme boli spolubyvajuci alebo surodenci a nie \\\"zalubenci\\\". Jedine, co ho zaujima je telka a internet, sex mame tak raz za 2 mesiace, lebo je vraj v strese.(myslim si, ze som velmi atraktivna zena, takze si nemyslim, ze by som ho nepritahovala, skor som sa mu zovsednela, aj ked na zaciatku vztahu sme nemali sex viackrat ako raz tyzdenne). Absolutne sa o mna nezaujima, ked pridem domov, tak jediny, kto ma vita je pes, nepyta sa ma, ako som sa mala, preco som smutna, nic...Dalsia vec je, ze ja mam skonceneho bakalara a on sa vykaslal na strednu, takze pocitujem uz aj rozdiely v tom, ze nema dostatocne vzdelanie, tym padom sa mu ani nechce normalne robit-vraj ho nikde nezaplatia, takze sa zivi len sposobom nakup-predaj, co nie je vobec istota, ktoru by som potrebovala, keby som raz sla napr. na matersku...Stale mu hovorim, aby otvoril firmu, mam to predsa vystudovane, vsetko by som zariadila, ale jemu sa do nicoho nechce... Este je aj strasne lakomy, ked si chcem ist s nim sadnut-na veceru alebo na kavu, vzdy to musim platit ja, lebo on si vraj nikam sadnut nechcel ist, ze ho to nebavi, velakrat som ani k sviatku nic nedostala, vraj nemal peniaze, mne by stacila aj cokolada, ale on, ze cokoladu si mozem kupit aj sama... Kazdy piatok sa chodi ozrat s kamaratmi na diskoteku, vraj si potrebuje odo mna a od stresov oddychnut a ja trcim doma... To mu samozrejme robim vzdy sceny, ktore neraz vyvrcholili obojstrannymi fackami a letiacimi predmetmi... Nevadilo by mi, ze chce ist von, kludne nech si chodi aj 2x do tyzdna na pivo, ale nie na diskoteky, kde su same bratislavske stetky... pred 3rokmi som lustrovala PC a nasla som, ze si na pokeci pisal s dievcatami, dokonca ich volal von... Vraj to boli len kamaratky, ked som mu povedala, ze sa s nim rozchadzam, tak mi slubil, ze s tym prestane a podla vsetkeho aj prestal... Ja tiez som mala nieco na rovasi, stretla som sa nahodne s kamaratom, s ktorym som randila, ked sme mali pred 5rokmi mesacnu pauzu,sli sme spolu na kavu a nejaky kamarat mu to hned volal, vcera som mu nasla v telefone, ze nejakej babe pisal, ze ju strasne chce, ze nevie, ci to je jej cislo... Ked som tam volala, cislo bolo needostupne... povedal mi, ze mi to len vratil, ze bol opity a ani nevie, ze niekomu pisal... Od toho incidentu s pokecom mu uz neverim, volakedy som stale kontrolovala telefon, historiu, teraz mi to je uz vsak uplne jedno a namrknem tak raz za polrok...
Niekedy sa aj citovo prejavi, ale vacsinu casu je voci mne ignorant. Neviem, co som na nom cele tie roky videla. Jedine, co nas spaja je hypoteka, leasingy, pes,... Stale uvazujem nad rozchodom, ale stale ho lubim-predsalen bol mojim prvym a spolocny majetok je nerealne rozdelit, ale spolocnu buducnost, deti, tam nevidim...
Mate niekto podobne skusenosti? Ako sa Vase vztahy zmenili, ked ste spolu zacali zit a riesit skutocne problemy? Co mam robit?:O(

Wapman

Spolu zijete a peniaze mate kazdy zvlast? Hypoteku, leasing plati aj on alebo to z tvojho prijmu? Psa sa skorej vzdas ako byste mali deti nie? On ta vyuziva naplno, a ty naivka to tolerujes. Teraz ho este mozes poslat kade lahsie, ale ak by si mala dieta tak to by uz bolo horsie!on ta od zaciatku vyuziva.sex raz za2 mesiace?to co za vstah? Asi ti to vyhovuje.hm