Ahojte.. na toto forum nechodim moc castoo , ale ked sa tu uz objavim , tak to tu trosku "sledujem" V poslednej dobe sa mi vsak zda, ze je tu straaasnee vela tem s nazvami SCHUDNUT_SCHUDNIME,DIETY a pod... To naozaj chceme byt vsetky take stihle a neviem akee....... a kvoli komu vlastne ?? Naozaj len kvoli sebe ??V dnesnom svete sa vsade vytracju a prezentuju tie max. 50 kilove modelky ktore myslim asi v zivote poriadne jedlo nevideli .. A ani nie je divu ked 10 r dievca trpi anorexiou.ja mam sice len 19 rokov a pri vyske 172 vazim 65 kil.... Tiez som mozno pre niekoho tlsta.... A verte tiez som mala vselijake stavy ze som chcela byt chudsia ale potom som si uvedomila ze som ZDRAVA. Sportujem ,chodim 2 krat do tyzdna na zumbu ,obcas na plavaren , behat ....A ja mi fajn , aj ked kila nejdu dole. Mozno preto ze mam teraz pred sebou cokoladovu zmrzlinu :)) A nech ! :)) baby ste vaazne krasne take ake ste.... Aj ked mate kila navysse :))
Preco vlastne vsetky chceme byt štíhle?
lebo nam to diktuje spolocnost, lebo nam to casopisy, tel. reklamy, videoklipy, bilboardy nahovaraju ze sme skarede, ze potrebujeme pripravky na schudnutie? Ze len stihle vyretusovane zeny su krasne a plnohodnotnou sucastou nasej spolocnosti? Lebo ideal zesnkej krasy je zvrhly?
Lebo sme zmanipulovane "zenskou krasou" co vidime v mediach? lebo zeny stratili sudnost a chcu sa podobat tymto nenormalnym idealom krasy? aby sa pacili muzom?
a niektore to robia aj pre zdravie.
ahoj zuzic :) Noo ved treba lubit samu seba :)) Aj ja som mala vlani 58 kil a obcas si tak pomyslim ze jaaaj kde su tie casy :)) ale co uz :D Som spokojna aj takto :)
babmulka to bolo super s tou cokoladovou zrzkou:D si super baba a spravny pristup obcas by som aj ja taky potrebovala;)