odmietajú moju prítomnosť

Príspevok v téme: odmietajú moju prítomnosť
keting

Ahojte,v mojom bydlisku má ľudia odmietajú. Na druhej strane v škole, na internáte sú šťastní, že ma vidia. Hovorievajú, že ja musím ísť, "aby bolo veselo".
Ale keď prídem domov - som sama. Keď sa robí nejaká akcia medzi mladými - mne nikdy nepovedia, nikam ma nezavolajú, všetky moje nápady sú zlé,... Som z toho strašne sklamaná. Naposledy som sa dozvedela, že keď ma niekto spomenie, že by som mohla prísť, tak je hneď zahriaknutý.
Čo robím zle? A prečo sa takto správajú?

lost

keting

kasli na retardov co nie su schopny prekusnut AJ TVOJ nazor...

ja som maval podobny problem, dovody su jednoduche (aj zlozitejsie).. asi si v istych skupinach ludi potrebuju nast "ciernu ovcu" z ktorej si budu robit dobry den, respektive bavit sa na ucet tej osoby.. mozno aj preto, ze im to ta osoba (podvedome) dovoluje, respektive nebrani sa spat utokom (verbalnym samozrejme)

retardov nezmenis, je to nevyliecitelne, smutne (pre nich)... jedine co pomoze TEBE (nie im), je DRZAT sa svojho nazoru a... a byt sama sebou. hoci aj sama, ale sama sebou, unikat, nezmenent clovek svojim okolim

v opacnom pripade, ak by si stale chcela mat ich ako kamosov, proste sa pretvaruj, je to zakerna praktika, ale funguje, ktovie ako dlho a ktovie ako to bude na teba vlpyvat, ale naco to robit, ak by ti to bolo nepohodlne?

podla mojho nazoru, je ABSOLUTNE jedno co si o mne myslia ostatny, mne je extremne fuk co si o mne mysli sused, ja nezijem pre jeho nazor a nezijem pre prikivkavanie ludi ze "ano ano mame ta radi, ano ano dobre robis, ano ano paci sa mi tvoj nazor, ano ano takto to je dobre" ... ja sam viem co mi je najlepsie, a ked som na hranici ze viem-neviem, tak potom sa ich mozno spytam, a zanalyzujem ich nazor, no nikdy nedam na ich nazor len preto ze su starsi, skusenejsi, inteligetnejsi a cokolvek.. zaroven nepotrebujem byt popularny, pretoze si vystacim "sam". Zalezi od toho co chce dany clovek, ak chce zit z popularity (hovori sa tomu ritolezectvo, aby som si zvysil kvalitu zivota, tak sa treba pretvarovat, proste to nie je myslene v zlom, to je myslene ze zivot je hra, vela ludi toto robi, je to zaujimava hra).
Priklad: chcem dobru pracu, tak sa pokamaratim so synom sefa jednej firmy. uplne jednoduchy priklad.
Dnes je to velmi popularne, no nie kazdy ma na to "zaludok", respektive naladu, alebo proste nedokazu mi ponuknut tolko, kolko by som chcel a tak to proste (ja osobne) nerobim..
aspon toto som si vsimol, za ten kratky cas co pozeram ako to v mojom okoli funguje :D

tak

Kasli Ty na to, co bolo, najdi si novych priatelov, skus, podnikni, zmena, hocico, co Ta napadne, blaznive, alebo aj nie, zivot je o tom, zmena, aj malinke veci, hladaj stastie vsade, kde sa pohnes, aj to, ze dychas, aj to, ze mas silu rano vstat, aj uplne malinke alebo velke veci, ktore pridu budu Ta naplnat, pridu ludia, alebo clovek, o ktorzch povies toto je pre mna, ...

keting

asi hej.
ale stále tam bude ten pocit, že som niečo menej ako tí ostatní a že nie som hodá ich pozornosti.
veď ja prežijem aj sama, ale bude otupno, ale to si asi zvyknem,

tak

skus si najst to, co Ti sedi, co Ta bavi, aj malinke radosti, vsetko, co Ti radost prinasa, aj veci, ktore sa Ti nezdaju dolezite, ...

keting

ale zatiaľ som a už dosť dlho...lebo tá skupina vplýva na ostatných... a preto, ak nechceem byť sama, tak som v prítomnosti o sedem a viac rokov mladších ako som ja...

keting

lenže keď sa na nich vykašlem, tak to potom budem celkom sama. človek potrebuje aj samotu, ale na druhej strane potrebuje aj niekam patriť ... a s niekym sa porozprávať
možno ani netúžim po tých ľuďoch, len chcem vedieť, prečo sú takí len v mieste môjho bydliska