Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Volluma sprej - akože nové vlasy

Príspevok v téme: Volluma sprej - akože nové vlasy
alexa77

máte niekto skusenosti s týmto sprejom ? zadajte si do googlu volluma sprej.ja mam riedke vlasy,na temene mam uz taku redšiu cestičku,vraj to super zakryje. nechce sa mi to rozpisovať na akej báze to funguje,to si prečítajte.su tam aj videá aj fotky.bolo to prezentované aj v teleráne.neviete ci to dostat aj v kaderkách ? ale asi nie,len objednať.

didada

Aj ja som to vyskusala a naozaj to funguje. Mam tiez riedke vlasy a naozaj to prekryje dokonale a cena na to co to dokaze je rozumna. Naozaj sa s tym treba vsak pohrat a dostat prax, ale potom su naozaj huste vlasy. Inak sasa ma pravdu maju super stranku (30evri to stoji)cenu tam najdes nubi www.volluma.sk

nubi

Mne o tom rozpraval moj kadernik, myslela som si, ze si robi srandu. To by potreboval moja mamka, ma velmi riedke vlasky. A co ten zazrak stoji?

SasaS

Ja som to vyskusala ako som to videla na Markize v telerane a funguje to super, treba sa s tym trosku vyhrat na zaciatku ,ale po takej praxi 2-3 krat uz je to super, stranku maju naozaj dobre spracovanu co sa tyka rad a informacii atd. Naozaj odporucam, ja nebudem vahat znova kupit. Neviem ci sa to da v kaderkach kupit, ale skor nie