kto je na tom podobne? Dajte prosim mail..potrebujem sa porozpravat o plusoch a minusoch a ci vobec je sanca..
Ja 20, on 34-vztah?
Ja som slobodný - 36, ale už 13 rokov žijem s partnerkou. To som potom aká kategória?
nie je nekvalitny material.. nikoho nenapadlo ze mu trebars zomrela manzelka, alebo je rozvedeny??
bibi1234:
treba sa na to pozriet objektivne - aj z druhej strany a prides na to, ze mozno len tie zeny ktore stretol doteraz neboli kvalitny geneticky material..
hehe..
bibi1234: No to je pekné, že keď je muž v 34 rokoch slobodný, tak s ním niečo nie je v poriadku :-)
Myslím,že reči typu,že sa mu nepostaví,nikoho nezaujímajú,pretože ak sa dvaja ľúbia,teraz to neriešia.A keď k tomu príde,upps smola,riešiť to treba.Ale v 40tke si myslím že nemá žiaden chlap problém s tým, aby sa mu nepostavil. Resp. možno aj má,ale určite to nevyplýva z veku.Ja mám tiež o šesť rokov staršieho priateľa a nikdy sme s týmto problém nemali.Práveže by som povedala,že rokmi tá chuť rastie.Aspoň u nás áno...
AAAAch to Slovensko, ked tu 39rocna pisala, ze chce mat vztah s 19rocnym, tak im nikto nepredikoval buducnost a 20rocna s34 rocnym ma uz mat ruzovu buducnost?
fdd, ja by som ti to neodporucala, hovorim z vlastnej skusenosti, mozno na tom vidis vyhody typu:je uz financne zabezpeceny-ma pekne auto, ked ho chyti kriza stredneho veku, tak si hladat mladsiu nebude,... ale treba racionalne uvazovat nad tymi negativami typu-budes sa musiet poponahlat kvoli nemu s detmi.. dnes je normalne mat dieta po 30tke, ale on bude mat vtedy 44, to znamena, ze ked pojde dcere na stuzkovu, bude mat 62a takym spoluziakom sme sa na stuzkovych smiali a nechapavo na nich pozerali, druha vec, chyti ta druha mladost a budes chciet chodit na diskoteky a on bude chciet len doma sediet, tiez nie je v poriadku, ze v 34ke je slobodny, ak by bol vhodny geneticky material, uz davno by sa na neho niektora ulakomila... a najdolezitejsia je vec, ze zomrie skor, resp. ti skonci na krku...:)))) nestracaj najlepsie roky zivota, ked uz budes mat napr. 25 partner sa ti bude hladat velmi tazko...
podľa mňa záleží od konkrétnych dvoch ľudí a od toho ako si sadnú, pretože ak majú spoločné záujmy, názory, majú sa o čom porozprávať, nevidím problém :)) ale ak napr. mladá chce behať po diskotékach a starší zakladať rodinu atď, tak skôr či neskôr sa to skončí, lebo si nebudú vyhovovať.. ale ak nie sú takéto problémy, tak vek nehrá rolu :)
podľa mňa záleží od konkrétnych dvoch ľudí a od toho ako si sadnú, pretože ak majú spoločné záujmy, názory, majú sa o čom porozprávať, nevidím problém :)) ale ak napr. mladá chce behať po diskotékach a starší zakladať rodinu atď, tak skôr či neskôr sa to skončí, lebo si nebudú vyhovovať.. ale ak nie sú takéto problémy, tak vek nehrá rolu :)