Gynda, rodičia

WL

Hmmmmm.,. :) Diiiki vám moc.,.
Aaaaa dnes som si spravila ten test a ževraj njesom .,.
A njesom ani šialená, keby si nechám pichnúť vyvolávačku a menzes sa nedostavý znamenalo by to, že som tehotná.,.

A aj ja som počila o minipotrate :) :D tou injekciou :D

Noo ešte raaaz velké ďakujeeem :)

lollypop789

lioness_01 podla mna TY by si mala strasne vela citat, pretoze 100% ze takato injecia existuje, je to podobne ako tbletky po, lenze ta injekcia ma ucinok napr aj vtedy ked si uplne na zaciatku tehotenstva, myslim do 2 tyzdnov alebo tak,a do 9 tyzzdnov ti mozu urobit minipotrat, a do 12 normalny potrat,povedala mi to aj gynekologicka, aj kamoska ktora studovala na zdravotnej

panda.velka

Ja som platila 4oo sk ešte ked boli staré koruny ... ;) Ale tak v súkromnej ambulancii, ale je to vlastne na rok a hradi to potom všetko

lioness_01

lollypop789 - ty najprv straaaaaaaašne veľa čítaj a študuj a až po tom sa vyjadruj k téme... žiadna injekcia neexistuje, resp. u nás nie, a aj keby áno, tak by to stále len bol potrat... takže nezavádzaj mladú...

a mladá WL , ty pekne neblbi, marš kúpiť tehotenský test a potom rieš situáciu, vyvolávačka ti nepomôže...

lioness_01

WL, ak si myslíš, že si tehotná, tak mi prosím ťa povedz, ako si to chceš asi tak vyvolávačkou zistiť?????

šalená si alebo čo????

šak si kúp v najbližšej drogérii test a ak ti už mešká menzes, tak test ti ukáže spoľahlivý a presný výsledok... na čo chceš vyvolávačku? ešte by ti to mohlo uškodiť ak si skutočne tehotná...

isabella

lollypop, u nas este myslim taka injekcia nie je, aj ked som uz o tom pocula, ale nikde som to oficialne nezachytila...
vyvolavacka by sa tehotnej urcite davat nemala, najskor si urob tehotensky test, to je najjednoduchsie

lollypop789

ja za vyvolavacku som nic neplatila :)...ale ten suhlas od rodicov zavisis aj od toho, kolko mas rokov, myslim ze od 14 uz nic nepoterbujes,...a inac ked mas obavy ze si tehotna, tak chod za gyndou cim skor, lebo existuje aj taka moznost ze nemusis ist na potrat, len ti daju nejaku injeciu, ale tato uz nie je vyvolavacka,a za to uz urcite musis aj platit,

WL

Ďakujem všetkým, za pomoc :).,. áno bojím sa, že som tehotná, preto chcem vyvolávačku aby som to isto zistla.,.

bubinka5

vyvolavacka ti pomoze vtedy ked nie si tehotna ale iba si nedostala menzes lebo ti meska, vtedy to dostanes do 10 dni a stoji teraz 1,50e tusim za 5 ampuliek, suhlas rodica netreba

hassy

no ja som za zalozenie karty platila 50sk, tak isto aj to serum "vyvolavacku" som si musela sama zaplatit - nejak 180 sk za styri ampulky tusim...