OD 18h,behám na malú potrebu.Ked vstanem z wc,hned si musím sadnúť,strašne ma tlačí na malú.Včera som nastúpila prvý deň do roboty a teraz toto.Mám aj krv v moči.Čo mám robiť,zajtra idem do roboty,marodovať nesmiem,ale ani neviem ako to vydržím,ked aj teraz už musím utekať.Urologický čaj doma nemám:(-
Prosím poradte mi,..........
nech sa deje čo sa deje, nech je toto tvojou bibliou
starý zákon:
mustwatch.hztz.cz
nový zákon:
mustwatch.hztz.cz
už som doma,došiel aj manžel-a sme šli-cestou som bola ešte 2x.A viete,čo,?Chceli odomna moč,no boli zdesení,aká tam krv bola.
purblanka-je to zapal mocovych ciest, ja som ich dostala na Krete, ked na fakultativnom vylete zacalo prsat a ja som v autobuse sedela v mokrom.. urcite k lekarovi nechod sama! Lebo ja som vtedy aj od bolesti odpadla! Najlepsie su brusnice, vela pit-aj ked ta laka skor kvoli tej bolesti nepit:))) a urcite to chce antibiotika!!! vela stastia a drzim palceky, lebo ten, kto tu strasnu bolest nezazil, nikdy to nepochopi:)))
do kelu,ked som sama doma a musím sa tam sama odviezt,strašne ma to tam štípe.Taka smola,ved mi nič nebolo.
Radsej ist skor ako neskor,poznam vela pripadov,kedy k lekarovi nesli,odkladali to a teraz uz pre opakujuce sa zapaly nemozu mat deti.....drz sa.
no,tak idem na tu pohotovost-neviem ako to zvladnem,je to 15km asi do mesta.Neviem kedy dojdem,ked zas musím ist na ..........dakujem vam za rady.
purblanka, bývaš na samote, alebo ako je možné že nie je nikde na blízku pohotovostná lekáreň? v každom meste je otvorená minimálne jedna...
ale osobne navrhujem odkráčať si to na pohotovosť...
jj, pohotovosť radšej, kým nie je ešte horšie, takéto veci môžu mať nepríjemné následky... držím palce..
Ked je krv v moci,treba okamzite lekara,moze ist o dobre silne nachladnutie,to by vysvetlovalo tie odbehnutia na zachod....bolesti nemas?
to chce antibiotika, nemusis sa nechat vypisat
chod na pohotovost