Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím poradte mi,..........

Príspevok v téme: Prosím poradte mi,..........
purblanka

OD 18h,behám na malú potrebu.Ked vstanem z wc,hned si musím sadnúť,strašne ma tlačí na malú.Včera som nastúpila prvý deň do roboty a teraz toto.Mám aj krv v moči.Čo mám robiť,zajtra idem do roboty,marodovať nesmiem,ale ani neviem ako to vydržím,ked aj teraz už musím utekať.Urologický čaj doma nemám:(-

purblanka

už som doma,došiel aj manžel-a sme šli-cestou som bola ešte 2x.A viete,čo,?Chceli odomna moč,no boli zdesení,aká tam krv bola.

bibi1234

purblanka-je to zapal mocovych ciest, ja som ich dostala na Krete, ked na fakultativnom vylete zacalo prsat a ja som v autobuse sedela v mokrom.. urcite k lekarovi nechod sama! Lebo ja som vtedy aj od bolesti odpadla! Najlepsie su brusnice, vela pit-aj ked ta laka skor kvoli tej bolesti nepit:))) a urcite to chce antibiotika!!! vela stastia a drzim palceky, lebo ten, kto tu strasnu bolest nezazil, nikdy to nepochopi:)))

purblanka

do kelu,ked som sama doma a musím sa tam sama odviezt,strašne ma to tam štípe.Taka smola,ved mi nič nebolo.

Niatra

Radsej ist skor ako neskor,poznam vela pripadov,kedy k lekarovi nesli,odkladali to a teraz uz pre opakujuce sa zapaly nemozu mat deti.....drz sa.

purblanka

no,tak idem na tu pohotovost-neviem ako to zvladnem,je to 15km asi do mesta.Neviem kedy dojdem,ked zas musím ist na ..........dakujem vam za rady.

lioness_01

purblanka, bývaš na samote, alebo ako je možné že nie je nikde na blízku pohotovostná lekáreň? v každom meste je otvorená minimálne jedna...
ale osobne navrhujem odkráčať si to na pohotovosť...

whee_ee

jj, pohotovosť radšej, kým nie je ešte horšie, takéto veci môžu mať nepríjemné následky... držím palce..

Niatra

Ked je krv v moci,treba okamzite lekara,moze ist o dobre silne nachladnutie,to by vysvetlovalo tie odbehnutia na zachod....bolesti nemas?