má niekto skúsenosti s UHA sprejom na zabráneniu rastu chlpov?
sprej na odstránenie ochlpenia
sinka, a aky sposob (d)epilacie si pouzivala na chlpky nad hornou perou? Ja som to tam uz nejak vzdala a max.zosvetlujem alebo striham. Davala som si u kozmeticky robit orientalnu epilaciu, malo to vydrzat aspon mesiac, ale po tyzdni uz chlpky veselo rastli...
no sam neviem ci pomaha, ale da sa objednat z ameriky, vyrazne lacnejsie !!! 6x120ml flias stoji 210USD tj 5200Sk www.shavenomore.com....ja osobne som si to teraz objednal, uz mi stiahli peniaze z uctu, ma to prist do 4 dni kurierom.(v cene). snad som pomohol
vies pouziam to na ruky, je tam taki navod ze najprv musis miesto depilovat.. jeden tyzden si to s tim naieras 2krat denne a potom uz len raz denne.. ucinok vidis asi po mesiaci.
ked máš s tým skúsenosti ako to teda funguje? za aky čas ti ochlpenie zmizne? a koľko toho spotrebujes a na akú veľkú plochu?
ja s tim mam aj osobne skusenosti:) ece mam dve flasticky doma.. rad by som vam dal link na slovensku firmu ktora to distribuje, len bohuzial slovenske stranky uz nefunguje. vyraba to firma biovitpharma, je to ale madarska firma a ich stranska stale funguje, tak kto vie po madarsky moze ceknut tam.. ale dam vam ceske forum kde sa o tom dost bavia:) www.zpovednice.cz
Hej, hej treba to aplikovať 4 mesiace, jeden ten sprej vydrží asi mesiac(na väčšie plochy - aj to pochybujem). Takže vravím, že to až príliš veľká cena. Sinka skús zistiť o akú rastlinu sa jedná, ja by som to na nejakom mieste vyskúšal. Zatial diki moc.
baby a chalani,mne kedysi hovorila spolupracovnicka,ze je rastlina,ale neviem,ako sa vola. ta vraj vylucuje nejake zlte mlieko,naties sa nim a chlpky odpadnu navzdy,ale vraj potom si niekolko dni zlta,kym sa to na tom mieste nezmyje. tiez neviem,co je na tom pravdy,lebo keby to bolo realne,tak uz davno by z toho niekto vyrabal 100% pripravky na odstanenie chlpkov. takze je to zle :( ja som si na rukach kedysi trhala...ale je to odrzku a teraz iba striham,aj to pred letom. staci mi to. mam aspon jednu vyhodu,ze ich mam riedke. na nohach som si trhala(pokus,ci sa daju trhanim odstranit navzdy),a fakt mi na vela miestach vôbec nerastu. ale je s tym roboty,a na pravej ruke si lavou neviem trhat. a nad hornou perou som najskor depilovala zo 2x, a odvtedy len vytrhnem,co sa objavi,a poviem vam,ze je to jeden chlpok za mesiac! sa to casom poriadne zredukovalo a tam uz problem nemam. len tie ruky...ale co uz. este ze nemam inde na tele.
tak dufam,ze niekto da info o realnejsich moznostiach. drzte sa!
presne, je toho hrozne malo a ked píšu že po niekoľkých týždňoch začnú miznúť chlpy, tak určite jedno balenie by nestačilo a 2 alebo 3 balenia, je trochu veľa, veď to potom 10tisíc . a tie baby na tých číslach, to oni musia tak hovoriť o tom,aby predali ten tovar. ja to kupovať nebudem. keby to stalo max. 1000 by som to možno skúsila na nohy :-D, ale za taku sumu nie.
to bolo dobre, že aspoň kybel. Ja som volal na to číslo, tá slečna mi povedala, že má s tým osobné skúsenosti, no ale oni môžu toho navraviť. Niekde som čítal od odborníčky, že netreba čakať zázraky, že keby tak fakt účinkoval, tak by mala zarastajúca populácia po probléme. Že to môže len nejako pozastaviť, zriediť. Sa mi zda strašne veľa vyhodiť toľko peňazí za to, keby to fakt účinkovalo alebo keby to stalo aspoň tu tisícku. Tak fakt neviem, či hej alebo nie.
aha, takže stojí 3500 sk 120 ml, dost veľa a toľko malo,keby toho bolo aspoň za kybel. . :-(