priatel sa velmi zmenil

Príspevok v téme: priatel sa velmi zmenil
Kiara1111

Ahojte.Moj priatel sa v poslednej dobe velmi zmenil...nevsima si ma,niekedy so mnou cely den ani nerozprava,nepobozla ma a v postely nam to vobec neklape.Zatial co predtym sme sa milovali niekolko krat denne tak teraz je to maximalne raz do tyzdna..vyslovene ma odmieta ak sa chcem milovat.Velmi ma to trapi a neviem co mam robit.Byvame spolu a niekedy mam uz pocit,ze to takto dalej nevydrzim,rozpravam sa o tom so mnou nechce,len odpovie,ze mu nic nieje (aj to podrazdenyn tonom).Prosim poradte mi co mam robit..za vase rady vopred dakujem.

bibi1234

Well-malo parov je spolu 24hodin denne, 7dni v tyzdni a chapem, ze potrebuje svoj priestor, tak sa to snazim respektovat... to nemoze pochopit niekto, kto sa s frajerom stretne raz za den na 2hodiny, pripadne sa spolu stretnu doma po praci, unaveni, spolu sa najedia a idu spat.. Well, neviem, kolko mas rokov, okolnosti tvojho vztahu, kolko ste spolu, kolko z toho zijete spolu... ale myslim si, ze po tych 5-7rokoch ta chemia uz ochladne vo vztahu. pri spoluziti riesite problemy, kto zaplati ucty, kto nakupi, kto co uprace, platenie lizingov, riesit rozdielnost povah - vysvetlovat frajerovi, ze je zbytocne mat styri auta, ked sme len dvaja:))) a samozrejme prichadza obdobie, ked sa hada clovek aj za sprostosti, napr. vcera-na kolko stupnov si nastavime klimu v aute-a to mame na vsetkych dvojzonalnu automaticku klimu-takze stacilo len najst kompromis, ze kazdy si nastavime vlastne stupne a nevnucovat tomu druhemu svoj nazor:))) ale su aj pekne obdobia... netreba si tie vztahy vsak idealizovat, ziadny vztah nefunguje bez problemov... Ty mas pocit, ze tvoja polovicka ta pritahuje tak ako pri prvom rande, sexe? Ako sa podla teba chovat chlap normalne?

ariame

tiez si myslim ze ma inu...

urcite sa mu nopodhadzuj. Spravaj sa skor neutralne, vsimaj si ako na teba reaguje. Skus sa vyparadit a chod vonku s kamoskou na drink, no nevesaj mu na nos ze ides s kamoskou. Uvidis ci aspon troska ude ziarlit a zaujimat sa kam ides. No rob to fakt nenapadne...narokom sa vykrucaj a chystaj pred zrkaldom, ale nech mu nedojde ze je to naschval.. uvidis ako zareaguje.

tak

Kiara, ja si myslim, ze Tvoj priatel moze mat nejaku blokadu, nejaky problem, nieco o com zrejme nevies, ... porozpravaj sa s nim, ...

bibi1234

kiara1111-myslim, ze je to prirodzeny vyvoj kazdeho vztahu, ked spolu zacnu dvaja zit. (vsetky kamaratky su na tom rovnako)U nas to bolo presne tak isto a vlastne aj je... ked ludia zacnu spolu chodit, vtedy je tam laska, chemia... postupne sa laska zacina vytracat a nastupuje priatelstvo plne kompromisov-taka spolupatricnos, ked uz spolu ziju, vidia na sebe tie nedostatky, tak sa uz vzajomne tak nepritahuju, hlavne sa mu nepodhadzuj a radsej si to sprav sama:))) pripadne sa porozpravaj s maminou, krstnou,...ako to bolo u nich... Pravdou je, ze ked pridu deti, taketo veci uz riesit nebudete, lebo vasim epicentrom bude dieta a komunikacia sa bude tiez sustredovat okolo radosti a starosti, ktore s nim mate... podla mna tvoj frajer nema inu, ako nema ani ten moj, robi z domu, ja som doteraz studovala VS, takze som bola stale doma, sme spolu 24hodin denne -normalne uz niekedy nevladal byt ani so mnou v jednej izbe, lebo som ten typ, co sa musi stale rozpravat:))) a tiez sa vyznani lasky dockam, len ked pije:)))

SEXIGIRLHM

Neviem preco by ju mal mlatit, trosku extrem nie?Ani ja netuzim po kazdodennom milovani s priatelom ako predtym, myslim si, ze je to aj tym, ze nie ste spolu 6-7 mesiacov, ale urcite viac a je jasne, ze muz potom po zene netuzi kazdy den ako ked nepoznal jej telo, nevedel ake je s nou milovanie a tuzil po nej.Myslis si, ze v manzelstve sa budete milovat kazdy den?
Mozno ma osobne problemy, mala by si sa s nim rozumne bez vycitiek porozpravat...

usiko

tiez to vidim tak, ze moze byt rachnuty do inej...ale rovnako to mozu byt problemy v praci, zdravotny problem alebo hocico one....

karlicka

preč od neho,si predstav,čo bude neskor...
bude ťa mlátiť...chyby na tebe hladať.
chlapov je na svete dost:-)