Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

holenie? depilovanie?

Príspevok v téme: holenie? depilovanie?
lulu3

dobry den prajem. mam 16 rokov a chcela by som zacat s odstranovanim chlpkov na nohach. rada by som sa poradila ze co by pre mna bolo dobre holenie alebo depilacia a ake produkty na to existuju. skusala som si holit maly usek ale strasne rychlo mi dorastaju a vydno cierne bodky lebo mam cierne chlpky :). rano sa oholim a vecer uz to je pichlave. a rada by som vedela nazor mladych chalanov na odstranovanie chlpkov na nohach u zien. dakujem vopred. :)

profi

neboj nie je ta bolest moc silna len take postipkavanie no trebars ked si trhas chlpok z obocia (aj to trhanie z obocia sa mi zda silnejsia bolest)da sa to zvladnut skus si po epilacii ukludnit oholene miesto ladom (no pozor aby si moc dlho nedrzala lad na jednom mieste)
a este ked budes epilator pouzivat po prvy krat tak jemne si kozu napni rukou
nemusis sa bat nie je to ziadna veda :)

lulu3

no aj nad tym som rozmyslala a aka silna je ta bolest?? skus to ku dacomu prirovnat :) lebo ja bolest velmi dobre neznasam

profi

lulu ja osobne pouzivam epilator zo zaciatku je to trosku bolestive no cim castejsi ho pouzivas je to menej a menej citit a hlavne chlpky nie su take hrube a viditelne i ked narastu
pouzijem ho vzdy (pokial to je potrebne)vecer po kupani a do rana sa ti plet ukludni samozrejme su na zaciatku vidiet male ranky (cervenne bodky) po vytrhnuti chlpku no i to potrebuje cas aby si plet zvykla na epilator

lulu3

na laser nemam ale pocula som ze su take kremy co rozpustia korienok. odporucas to pouzivat doma?? :)a kolko to stoji priblizne??

mirka 23

Ak maš tmave, tak ti budu rýchle dorastať po oholeni. Depiacia je fajn, len finančne naročnejšia. A určite si to nerob sama doma, ale u kozmetičky, oni to už vedia, inak budeš velmi trpieť a zbytočne vyhodiš peniaze. Depilacia ti vydrži aj dva týždne, len musiš vedieť kedy depilovať, podľa lunarneho kalendara.. vtedy to bude aj menej bolieť. A inak, nie je to nič strašne :-)
No a ak maš vela peňazi, tak najlepši je laser, to maš teoreticky navždy. Akurat, že v lete sa to neda robiť.