Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antikoncepcia LOETTE

lussy705

rada by som sa opytala ci sa este niekde da zohnat antikoncepcia loette???
alebo poprosim o radu - nieco tomu podobne????

arwen712

Babenky kolka smola nas to popadla.....daju mi zaprawdu wsetky tie,kt uziwali Loette a oni nam ho prestali wyrabat....boli jednym slowom Naj....a xcem sa spytat aku nahradu mate za ne?

veronika

DOBRY DEN...chcem sa spytat-brala som asi pol roka antikoncepciu loette ale koli nedostupnosti na trhu som musela prejst na antikoncepciu Regulon.a brala som ju hned ako keby som pokracovala normalne dalej v starej antikoncepcii.moze sa stat ze som otehotnela ked som mala pohl.styk v tomto prechode-z jednej antikoncepcie na druhu.stalo sa to asi 2tyzdne po zacati noveho balenia regulonu.DAKUJEM

venushaa

Ahojte, co sa tyka antikoncepcnych tabletiek Loette, beriem ich uz viac ako 6 rokov. Mozem sa priznat, ze som s nimi velmi spokojna. Predtym ako som ich zacala brat, mala som bolesti pred a pocas menstruacie, problemy s pletou, nepravidelnu menstruaciu. Branim tychto liekov sa to upravilo. Chce to vsak chvilku cas, telo si totiz na hormonalne lieky nezvykne za mesiac, treba k tomu minimalne pol roka. Hormonalnu antikoncepciu znasa kazda zena inak, hlavne zo zaciatku a tie prejavy mozu byt rozne. Ja som napriklad zacala z antikoncepcie priberat asi az po roku, ale stacilo spravne upravit zivotospravu, a vsetko sa vratilo do povodneho stavu. Naozaj som bola a som s nimi spokojna, aj ked ma teraz mrzi, ze mi skoncila licencia a na Slovensku ich uz nedostanem.

vieska

caute, ja len chcem povedat, ze som brala loette uz teraz rok a ked som si ich isla naposledy kupit, tak mi povedali, ze sa uz nevyrabaju...ja som bola nad mieru spokojna!!teraz som dostala novynette nechcene, kedze loette zevraj uz nevyrabaju.a ked som si citala o lieku + fora a tak, tak naozaj sa ich bojim...ale snad to nejak prezijem! ale ja chcem LOETTE naspat :((

tanicka

ahojte wšetci..ja beriem loette mesiac:-)mozno wiac....a podla mna je to super antikoncepcia....vobec som nepribrala a nemam ziadne wedlajsie učinky.len by som chcela skusit sex,ale taky ze by to dal do mna moj priatel.....bola by som tehotna?????

markketa

ahojte.ja beriem lindynette20už asi pol r.a vsetko v poradečku.aj spolahlivost,aj ciklus presny na den,po 4-5mes.sa mi upravila aj plet,tak zatial o.k.aj jed meškam z uživanim niekolko hod.aj cez 7dnovu pauzu chrania.takže asi tak a tu mikozu sisaga zrejme od hak nemaš,skorej mas oslabenu imunitu,alebo ti skodi sprchovy gel a pod.

libi

ahoj baby,potrebujem surne pomoct,zabudla som zobrat tabletku omeskala som sa zhruba o tych 12 hodin, beriem loette. mozem byt v tom??mate skusenosti??

Katelin

chcem zacat brat antikoncepciu a ako tak citam tak tato vyzera byt najlepsia,tak sa chcem spytat ci nema nejake vedlajsie ucinky a ci s z nej nepribera

mimka

ahojte.moze mi nietko poradit ohladne loette?uzivam ju este len prvy mesiac-zaciatok bol bezproblemovy,no asi po dvoch tyzdnoch sa mi vyhodili vyrazky na tvari-mam pocit ze su ine ako tie obycajne.su vacsie,trosku bolia.bolo mi povedané,ze vyrazky zmiznu-a nie naopak..a tak aby som nebola ukratena o dalsie neprijemnosti...pri poslednych 4och ruzovych tbl som dostala silny vytok...je to vsetko "normalne"?...kedy to bude bezproblemove?