Rada na stipance

Príspevok v téme: Rada na stipance
dostipana

Ahojte, od vcera som cela dostipana od komarov, mam neuveritelne dostipane cele nohy, ruky, chrbat, vyzeram strasne. Cela som posiata cervenymi flakmi. Neviete mi poradit nieco, co urychli hojenie? Fenistil mi moc nepomaha a takato dostipana sa hanbim si dat suknu ci kratke tricko, ale v tomto teple sa parit v dlhom neni nic moc. Potrebujem nejak aspon zmiernit tie cervene flaky. Dakujem za radu, ak mate nejaky typ co pomaha?

allent

Do tretice všetko dobré. Recept je tiež
mnou vyskúšaný. Je na dobrý spánok. Okrem
nepreberného množstva iných receptov.
l PL /polievková lyžica/ medu, l PL švédskeho horkého /dostať v lekárni/, l PL šťavy z citróna a doliať do 2 dcl studenou vodou. Je to naozaj super. Niekedy styčí zjesť banán, pozitívne myslieť.

allentamenta

Rada na močový mechúr

2 PL medu, 1 ČL mletej škorice, doliať
teplou vodou a vypiť. Piť minimálne 2 x denne až dovtedy, kým problémy nezmiznú.
Vyskúšané - mnou

allentamenta

Ako na uštipnutie komárom.
Do alpy vložte 3O ks voňavých klinčekov
/nie kvietky/, ale na varenie vínka, nechajte ich vylúhovať, kým alpa nezostane tmavohnedá. Štípance potom potierajte viackrát denne. Je to naozaj
výborné. Sama som to vyskúšala. Radu som
dostala od priateľky.

bibi1234

catkover moze to byt aj tym... parfemy su vsak testovane, aby boli zdraviu neskodne, takze sa clovek nemusi bat aplikovat ho na pokozku. pre mna je podstatne, ze to vzdy funguje a hlavne hned... a parfem mam vzdy po ruke!!!:))) fenistil a podobne sprostosti mozem zahodit do kosa....

bibi1234

!!!!!!Mam najefektivnejsi recept, ktory mi prezradil moj EX na prvom rande, ked som ho cakala a zatial ma stipol komar. Vytiahol z kastlika parfem, strekol mi s nim na stipanec a ten do minuty zmizol. Od vtedy na kazdy stipanec streknem parfem a ten sa hned stiahne... je to sice financne narocne, ale zabere kazdy parfem;) uspesnost 100%!!! Vyskusajte a dajte vediet, ako Vam to pomohlo!!!

usiko

na stipance uz n ic, ale ja by som sa rano aj vecr jemne cela nastriekala repelentom, aby vas nekusali.....mali sme minuly tyzden doma komara, co vyliezal len v noci...postipal ma, ja som este vtedy hned po pokusani nartela fenistilom niekolko krat a stipance nevysli...takze stipanec nebude, ak fenistil pouzijete vcas, t.j. hned po ustipnuti. No, ale potom uz na mna nesiel, ked som sa vecer jemne nastriekala repelentom...a potom som m ho jeden den nachytala na stenena azabila....

bibba

ked viete este o niecom co zmiernuje tie stipance tak napiste. ja som vcera tiez pisala do jednej komarovej temy ale mne tam vobec nikto nic nenapisal.. a potom, ze piste do starych tem a nevytvarajte nove :P

bibba

toto by zaujimalo aj mna... no ja som uplne katastrofalne dostipana. od pondelka. uz to mam trochu lepsie... nic si nato nedavam, lebo neviem co... vcera aj dnes som si dala fenistil (kapsule)... trosku sa mi zda ze to pomohlo ale ani az tak... ale uz to mam ovela mensie. este vcera to bolo hrozostrasne. take velke stipance uplne vsade.