Prsia - silikonove implantaty

kleo555

ze Valdman je jeden z najlepsich??..ze haha...fakt na zasmiatie..mne vyberal znamienka a ostali mi take jazvy ze dakujem pekne..od inej plastickej chirurgicky mam uplne malicke ani ich neviudno a od neho 2x take velke...a jednej zanmej robil nos, a dopadla tak ze ho ma strasne tenky, a tazko sa jej dycha..neviem ako s prsiami ...ale k nemu radsej nie

inak doktori v Chirmede v KE su dobri...

bon bony

emma123 prsia si nemozes davat robit kvoli mame a priatelovi, musis ich chciet ty sama kvoli sebe. a toho tvojho priatela by som kopla do zadku, co sa ma co otacat po inych babach, nie?!

ikuska, kolko rokov mas, ak mozem vediet?
ja som tiez zo ziliny

emma123

strasne chcem tie silikony,
proste viem ze ich musim mat mam len jednotky, aj mama sa mi smeje ze mam male prsia a priatel sa vzdy otoci za prsntkami predo mnou mal nejaku so 4kami
len mam strach z jaziev, bolesti a ci ten implantat moje telo prijme, dost som citala ze kopec bab muselo ich vyoperovat

emma123

ahojte,
ja tiez uvazujem nad implantatmi,
lilian a kde si si ich davala robit?
ja rozmyslam nad Ba
bojim sa jaziev a potom ako budem fungovat po operacii kolko sa ti to hojilo?

liliane

ikuska
no zalezi aku mas postavu a hlavne predstavu o velkosti urcite chod na konzultaciu tam ti poradia
ja som chudsia (173cm, 53kg) davala som si 300ml a som maximum spokojna su krasne prirodzene (mam cislo 2 az 3)... mne osobne sa nepacia moc velke (hlavne na mne) pripade mi to take "vulgarne" je to len moj pocit nechcem nikoho urazat je to kazdeho osobna vec
zalezi este i na cm pod prsiami doktor ti urcite najlepsie poradi moja konzultacia trvala cca 1hod pekne mi vysvetlil co ako ... pan doktor bol nesmierne prijemny ustretovy a celucicky personal bol SUPER

ja momentalne by som nic nemenila za ten uzasny pocit sebavedomia neboj aj mna prenasledovali zle myslienky co? ak? ....
vzdy totiz existuje iste riziko neuspechu ale ja som to prekonala "pre krasu sa trpi"
tak len tolko verim ze sa rozhodnes spravne a ak pojdes moc moc ti budem drzat palce a napis ako si dopadla
:)