Chcem sa opýtať, či sa mi podarí schudnúť, ak úplne vylúčim sladkosti. Stavila som sa s kamarátom, kto dlhšie vydrží bez sladkostí. Obaja sme súťaživé typy, takže je to veľmi dobrá motivácia. Chcem sa opýtať, že kebyže vydržím napríklad pol roka, rok..či sa to objaví na postave. Nerátam cukor v káve. Ide o pochutinky, keksíky, čokoládky, koláče atď. Ak niekto má skúsenosť, že schudol ak vypustil sladkosti, tak sem s ňou. Vďaka.
Ak vylúčim sladkosti?
kchlu
ja tiez, co sa tyka sladkosti, dokazem lamat rekordy :)
tak aspon pouzivaj cukor ako bezne sladidlo
goccia,
vidím, že je takých prípadov viac, ale nemyslím si, že moja pažravosť sladkostí je lepšia alternatíva. Sama vidím, že to preháňam. Veď ak budem jesť ovocie, tak tam mám cukor a okrem toho ešte vo veľa iných jedlách. Ale pochybujem, že mi cukrovinky dávajú niečo, čo mi bude chýbať... Risknem to.
Ked som mala 14 rokov, tak som tiez prestala jest sladkosti, ani caj som si nesladila, no a za chvilu mi u lekarky zistili hypoglykemiu, hoci ziadne ine stravovacie navyky som nezmenila. Jedla som v skolskej jedalni, doma vsetko, co sa uvarilo. A predsa to malo taky vplyv. Takze ja osobne si nie som ista, ze je to spravne.
kchlu> ja :) zase raz :)
POĎTE SO MNOU PRESTAŤ JESŤ SLADKOSTI. TERAZ HNEĎ. PRIPOJÍ SA NIEKTO???
TinaS92, ja ostanem len pri vylúčení sladkostí. Viem že cukor je aj v iných jedlách.
Jajka001_, ja som závislá na sladkom a verím, že sa zbavím toho vďaka tejto stávke.
Ovecka, mám rada aj zeleninu, ale s tými sladkosťami to je závislosť.
To nebolo že som si dala raz za mesiac niečo sladké. Bola som schopná zjesť veľkú Milku na posedenie. Viem že zo sladkostí priberám.
hej z takychto kexikov a blbosticiek sa najlepsie pribera takze ak ich jes vela, povedzme kazdy den, tak ich vylucenie bude mat vplyv na vahu. ale zavisi aj od ineho co jes. ak sa povedzme prejedas inymi nezdravymi jedlami, mozno to vplyv mat nebude.
napr ja som prirodzene chuda a stravujem sa viac menej zdravo, ak vsak zacnem kazdy den kexikovat - a potom je to ako zavislost, musim kazdy den a viac - tak vidim ze priberiem. potom staci mi tie sladkosti zas vylucit a som naspat. rovnakym tempom ako som pribrala aj schudnem.
2 tina si pozri kolko cukru maju napr take spagety..alebo cestoviny vseobecne ono cukor nieje len v sladkom...
a uplne suhlasim s wonderbra
Prosim nerob to!
Po prve: toto mi pripomenulo samu seba, ked som sa pred 5 rokmi stavila tiez s kamaratkou. Predtym som bola zdrave, mozno trosku baculate dievca. Nikdy som nemala problem s jedenim. A ta stavka ma dostala az do nemocnice: prestala som kompletne jest. Po sladkostiach som vyradila mastne jedla, potom 'nezdrave jedla' atd, a nakoniec mi ostal 2 suchare s maslom a platkom sunky...
Po druhe: Telo potrebuje aj tuky, aj cukor. Sladkosti v PRIMERANOM MNOZSTVE tvojmu telu a aj tvojej vahe prospevaju. Taketo stavky su nebezpecne, radsej sa spolu prihlaste na nejaky sport alebo sutaz - kde sa vasa sutazivost vyplati.