Narazený sčernetý necht

Príspevok v téme: Narazený sčernetý necht
janeette

Ahojte.Predvčerom mi pricviklo okno vo vlaku(išla som ho otvoriť len zvrchu šlo ťažko a potom sa nekontrolovateľne šuchlo dolu a ja som už nestihla dať palce preč) kvalitne mi narazilo prst na ruke,presnejšie hore na začiatku nechtu .Odpadla som a to niesom žiadna citlivka.Ihned nabral modro-čierno-fialovú farbu celý necht, navrel a okoli sčervenalo.Nešla som s tým ku Dr.Dnes je o trošku viac napuchnutý a modrú farbu začína naberať aj okolie nechtu po bokoch,a nad nechtom ajoby sa začínal tvoriť hni.Poradte,mám isť k Dr? Do čerta a to mi budu asi trhať necht čo? :-/ Sakra

Súvisiaci obsah

zuzka001

Máte niekto skúsenosť s prepichnutím nechta, či to veľmi bolí alebo sa to dá vydržať? ja mám tiež necht celý čierny, dajte vedieť vďaka

Leela333

Mne to spravili topánky (doteraz nechápem ako)... necht postupne černel, už je to pár mesiacov, a odpadol. Teraz len čakám kým odpadne aj druhý (na oboch nohách sa mi to spravilo) a na výsledky od kožnej ;-)

mate59

nos voľné topánky,nechaj tomu zatiaľ voľný priebeh,ak sa to nebude zhoršovať, necht budeš odstrihávať postupne, kým nevyrastie .

Herssi

Zdravim potreboval by som pomoc mne tiez omodrel necht lebo ma tlacila kopacka na futbale a neviem co s tym najrozumnejsie by bolo ist asi k doktorovi ale nejak sa mi k nemu nechce :) nejake rady?

irohauerko

Ja som padol v mori na skalu a odtrhol som ho skoro cely drzy len na jednej strane neviem ci ho mám odtrhnut alebo prelepit izolackou

Threesha66

Ach riesite veci. Cim dlhsie budes tu na tomto fore hladat pomoc od ludi ktory si mozno vedia predstavit obraz tvojho nechtu ale urcite ti nepomozu o nic lepsie ako lekar osobne. Na tvojom mieste a na mieste ostatnych ktorym sa to stalo by som isla k doktorovi. Ci ti ho budu strhat dole alebo nie, aspon budes vediet nabuduce ako urcite nemas otvarat okno. A ved nechet ti dorastie :)

emo14

trochu po funuse, ale pridam odpoved pre buducich. mam ten isty problem, akurat na nohe (palci). k lekarovi-chirurgovi som isiel a odporucam. rtg uistilo ze kost nie je zlomena, a necht vobec netrhal, ze on odpadne sam, vytlacil nazbieranu krv, vydezinfikoval a o tri dni si ma zavolal na kontrolu. pekny den.

Anusik

ziadne strachy mne sa to stalo na palci na nohe mela som ho modry asi 4 mesiace a pomedzi to sa z jednej strany odtrhaval a aj narastal a potom cely necht odpadol nic som si ho nepotierala prelep si ho niecim a nechod k doktorovi necht ti sam odpdne

janeette

Ahojte,natieram si to Bactrobanom a Gáfrovou masťou,stále ho mám opuchnutý,no bolí menej.Nebola som s tým u Dr.Dakujem Vám za rady