Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypadávanie vlasov

Jaja18

awojte,
ja mam tiez taky isty problem ako vy. Vypadavaju mi strasne vlasy su vsade na koberci,v posteli v jedle...no uplne vsade.Navstivila som pred 3 mesiacmi koznu lekarku aona mi spravila krvne testy.Dopadli tak, ze mi nasli zvysenu hodnotu androgenov cize muzskych hormonov.Poslala ma dalej ku gynekologicke a ta mi predpisala hormonalnu antikoncepciu aby sa mi tie hodnoty vyrovnali. Dalej pouzivam sanpon ALPECIN s kofeinom a este taku vodicku ALPICORT F...

teira

dakujem za príspevky este kamos mi spomínal ze ma nejaký prípravok ktorý zastavuje padanie vlasov, ked budem vediet co to je zac a pomoze to mozno mu spravím reklamu:-D

jajkafr

mne tiež strašne padajú vlasy teraz užívaním liekov sa to ešte zhoršilo...
vypadávanie vlasov však môže mať na svedomí aj nejaké iné ochorenie napr. chudokrvnosť, ochorenie štítnej žľazy...
ja som si teraz kúpila Viaderm tabletky a vodičku na vlasy Revalid zdá sa mi, že sa to zmiernilo, ale neviem neužívam to dlho... tiež mi trošku pomáhala vlasová voda Dixi Arvit... kamoška spomínala, že jej dobre robil Capilan
treba skúšať a hlavne nefarbiť, nefúkať, nežehliť, česať minimálne a ak sa dá vlasy nosiť rozpustené ... držím palčeky

zuzic

mmne tiez padaju...niekedy cele pramene...velmi by som chcela melir a prave kvoli tomu si ho nemozem dat...najskor mi padali v obdobiach jar, jesen teraz aj castejsie...skus si kupit REVALID mne osobne nepomohol ale zevraj vela ludom pomohol. je dobry aj na nechty