Uz mi to tak nechuti

Príspevok v téme: Uz mi to tak nechuti
chladnicka

Moj porobem je v tom ze zijem s mojim muzom v domacnosti 5 rokov a celkovo sme spolu skoro 10 rokov.Kedysi mi velmi chutil sex ale zhruba po styroch rokoch sa to zacalo zhorsovat a po porode duplom.Casom som zistila ze on nevie prebrat v posteli urcitu nadvladu a mna nebavilo stale nieco vymyslat.Citila som ze musim byt moc dominantna ale ulohy si treba v posteli vymienat.Moj muz chcel neustale sexovat a vedel bez problemov menit polohy ale zacal mi vadit prilisny stereotyp.Jemu vobec a to dodnes neprekaza ze to robime stale na posteli v spalni.Je to proste stale to iste dookola.Mna to nudi a jemu ide skutocne len o kvantitu a nie o kvalitiu v sexe zial ten stereotyp by bol to najmensue zlo.Mne to pride akoby sa mu vypinal mozog. Jemu semeno udiera do hlavy a ked to potrebuje tak je sebec.Ja nechapem ze ho to este bavi.Ja som sa ho snazila naviest na spestrenie aby ma to stale bavilo.Povedala som mu co vselico sa mi paci ale nemalo to uspech.On to pochopil tak ze si poviem ako to chcem a on to tak spravi.To je sice pekne ale ja chcem prekvapko a nie niekoho komandovat a davat mu navod na pouzitie.Preco nevymysli aj on nieco?Mna proste nudi rovnaky stereotypny sex a nemam ho rada.To je jedno ze striedame polohy oral a pohlavny styk ale on sa stale rovnako chova a ja uz dopredu viem aky bude cely priebeh nasho aktu.Prisaham ze keby si to robim sama tak je to pestrejsie.Ziadne zaujimave prekvapko ma nikdy necaka a romantika uz duplom nehrozi....Nasa kriza vsak este viacej prehlbuje a v poslednej dobe sa mi moj partner dokonca hnusi.Pripada mi ako zvieratko.Postavi sa mu a podme sa len bezhlavo natrasat.On je proste uzastny sebec.Jemu ide len o obycajne vystriekanie sa.U mna prebieha vzrusenie najma vdaka psychike a atmosfere.Ja mu nikdy neodpustim ako mi vzdy daval pocitovat ze on potrebuje dost casto oralny sex.Tu sa prejavila jeho famozna sebeckost naplno.Ja som sa mu snazila vysvetlit vela krat ze nemam problem dat si penis do ust ale nemam chut to robit do konca.Samozrejme co zena nespravi pre chlapa a ja chcem proste vzdy potesit toho druheo.Robim mu to aj oralne ale ja si na to nikdy nezvyknem lebo robim nieco co nemam rada....On mi tvrdi ze chlap to proste musi mat a ze so zenou nevydrzi ak to nespravi.Ja sprosta som sa vzdy bala ze sa so mnou za to rozide alebo ma podvedie.Moj apetit sa ustalil na uprimnych dva krat do mesiaca ked to robim z chuti.Robim to ssmozrejme viac krat ale radsej mu to spravim bud rukou alebo ustami.Do mna nemoze pchat niekto penis ked nemam chut.Uzastne vsak?Sex zo slusnosti aby sa niekto neurazil.Momentalne vnimam sex ako nevyhnutnost mojho muza.Moj sex s nim je asi taky zabavny ako kazdodenne umyvanie zubov.Neviem uz dostatocne zvlhnut.Je to vsetko psychika.Lubim ho ale v posteli je totalny debil.Preco mu dam ked to nechcem???Odpoved je jasna.Neznesiem jeho vycitky.Zo zaciatku ked som mu nedala tak mi to ustne vycital neskor sa zacal spravat odmerane a urazene hlavne ked sa mu nepodarilo vynutit si sex.Viete milion krat som uz sedela v kuchyni pila kavu so svojim muzom a citila ze nieco nie je v poriadku.Je to strasne neprijemny pocit ked kvoli sexu sa s k vam sprava niekto odmerane a to len preto ze som mu neulavila.Je to pocit akoby som spravila nieco zle a pokial ho neukojim tak sa ku mne ani nezacne inak chovat.Ziadne slovicko lubim Ta ako sa mas nie si smutna....U nas doma ked nedam tak som neatraktivna vec.Je to pocit akoby vas niekto trestal a nelubil vas.Samozrejme ja mam tiez potom naladu nanic lebo som neukojila zvieratko.Neznesiem ten hnusny pocit ked sa nanho pozriem a vidim na nom ze caka kedy uz budem konecne nadrzana.Nepobozka ma neprituli si ma len tak.Za bozkom a pritulenim musi nasledovat jedine sex.Nedava mi ziadnu lasku.Dava mi len sex.Ked sa ho dotknem tak hlada za tym opat len sex.Je to strasny pocit lebo ja bobec necitim to krasne napatie ako kedysi ja proste viem ze chce len a len trtkat.Priznam sa ze viem byt nadrzana ale ked si jeho predstavim tak ma prejde proste chut lebo len sa ho dotknem tak mam pocit ze mysli uz len na seba ako sa ukoji.Pre mna je sex stres.Ked do mna vnika tak ma to uz niekedy hlavne zo zaciatku boli.Bojim sa ze mam vaginizmus.Najkrajsia cast mesiaca je ked mam menzes.Uz tolko krat som mu to spravila aj ked som ja nemohla lebo sa bojim infekcie hnusi sa mi krv a ja nepochopim ze ho vobec nemrzelo ze ja nemozem.Ako by sa citil on keby mi to spravi ustami a on by nemohol sexovat???Ja som mu uz za to samozrejme milion krat vynadala.Nie som zena ktora mlci a nepovie si svoje lenze on je asi debil.Ked sa mu postavi tak je strane otravny a sebecky.On bude stale otravovat vydrzi aj niekolko dni no proste kym mu nedam.Ja mam pocit ze som si nasla riadneho sebca.Ja som sa s nim o vsetkom rozpravala ale stareho somara sa neda zmenit.On sa niekedy drzi na uzde ale aj tak zlyhava.Niekedy ked spravim kvoli tomu doma riadny cirkus tak sa snazi nevynucovat si sex ale riesi to tym ze sa ma ani nedotkne lebo pri dotyku sa mu hned stavia a asi by mu gule praskli.... To ma nemoze niekto polaskat len tak bez vystriekania sa.Ved to je strasne a nechutne.....Ja som uz z toho chora a keby nemame spolu dieta tak som davno prec.Tento vztah bol strasny omyl.Ja som jeho zena ludska bytost a nie prostriedok na ukajanie.....

niekto

necital som to cele a ale vidim to ako typicky priklad

nauc sa snim rozpravat
kolko krat si sa snim naozaj otvore rozprava a povedal si mu ze ako to vidis ze ti chyba zmena prekvapko a vsetky tie veci ktore by si chcela ?
vacsina vztahov ma problemy s komunikaciou a potom to skripe pritom sa staci dospelo otvorene bez vycitania porozpravat