Rada by som sa s vami podelila o moju situaciu. Pred par mesiacmi som spoznala jedneho chlapca. Vlastne pracoval s tej istej firme ako ja. Robili sme spolu len par dni, aj s ostatnymi kolegami, ale velmi dobre sa mi s nim rozpravalo. Problem vsak je, ze sme rozpravali vacsinou len o pracovnych ulohach a na bezne temy uz ostalo velmi malo casu, lebo vtedy bolo naponahlo a vela uloh v praci. potom sme sa este parkrat stretli, ale to uz bolo len ahoj a ako sa mas, ako vravim, bolo vtedy toho vela v praci. Teraz sa to uz upokojilo. Lenze posledne dni ho nestretavam, neviem, ci je chory, ci dal vypoved. Ja som si zrazu uvedomila, ze mi chyba. Pri tych pracovnych ulohach mi velmi pomahal, robil pre aj to, co nemusel, hoci som ho o to neprosila a ani on z toho nic nemal. Ked sme sa stretli, skoro stale pozdravil prvy on a tak sa na mna pozeral nejako inak, to nedokazal ziadny moj byvaly. Dokazal sa mi dlho (pokial sa dalo) pozerat do oci a tak dlho a intenzivne, ako som este u muza nevidela. Kolegyne si ma doberali, ze po mne ide. Lenze ja som vtedy hovorila, ze nie, ze je ho vlastne nepoznam. Teraz si kvoli tymto slovam trieskam hlavu o stenu. Je vobec mozne zalubit sa do niekoho, o kom skoro nic neviem? Neviem ani, ci niekoho ma, ci je volny? preto sa nechcem na neho vypytovat, ak by niekoho mal. Viem, ako sa vola a viem aj, ze byva niekde blizko mna, ale neviem presne, kde. Zatial sme sa vsak stretli len raz pri nasich domovoch. Zla zhoda nahod alebo to nechce osud, aby sme sa stretli? Ako docielit, aby sme sa stretli castejsie? Ma vobec o mna zaujem? Ked ma nepozval ani na kavu, pokial sme sa este stretali? Mozno to vsak bola moja chyba, ze vedy zapocul alebo mu niekto povedal, ze ho nechcem. Mozno nie, ja uz neviem. Vdaka.
zalubila som sa a neviem, co je s nim
Co sa stalo v tejto situacii doteraz, casove obdobie od zaciatku augusta do teraz.
Bola som niekolko dni mimo, od vsetkeho sa odreagovat, mat pokoj a tak rozmyslat, bez natlaku, volne. A naco som vlastne prisla? Ten druhy mi vobec nechybal a zrazu sa mi zdalo smiesne, ako sa pokusa so vsetkymi zenami okolo mna flirtovat. Neviem, ci to nejako vycitil, ze na neho, da sa povedat, kaslem, ale uz sa okolo mna tolko nemota, ale dokonca prestal flirtovat s inymi, ktovie, dokedy, ale mne je to fuk. vlastne sa mi podarilo zistit, ze je notoricky suknickar.
Ovela viac som zacala mysliet na toho prveho. Minuly tyzden som sa dockala, konecne prisiel do prace. Ked sa stretneme, skoro stale pozdravi prvy on. Potom, akoby opakoval moju mimiku, ak sa trochu usmejem, urobi to iste, ak zvazniem, aj on zvaznie, ak sa usmejem na neho dosiroka, tiez sa usmeje dosiroka. Ked nie sme sami, len ma pozdravi a usmeje sa a napriklad v jadalni si sadne tak, aby na mna dobre videl a zaroven nebol odo mna daleko, vzdy, ked sa obzriem, pozera na mna. Potom su tu take drobnosti. Napriklad. V jedalni idem odniest taniere a pribory na umytie a prave vtedy aj on ide odniest svoje taniere a pribory. Kym svoje odkladam, postavi sa za mna a hoci ho nevidim, citim, ako sa pokusa nenapadne priblizovat co najblizsie ku mne. Raz som sa prudsie otocila a skoro som do neho vrazila, ale co uz, mal davat pozor, ja vzadu nemam oci. Minuly tyzden sme sa stretli sami, ked ma zbadal, nasadil sirokansky usmev a zdalo sa mi, akoby mu tvar ziarila a potesilo ma, ze konverzaciu zacal prvy on a konecne sme si aj sami pokecali, bez otravnych pohladov a nacuvajucich usi.
neskor som bola z neho dost zmatena.
Parkrat sa jeho partia kamaratov a moja partia nahodne stretla v meste, v pivarni, kaviarni a podobne. Zistilo sa napriklad, ze niektori moji kamrati su jeho byvali spoluziaci alebo jeho kamarati niekedy pracovali s jeho kamaratmi v rovnakej firme. Cize postupne sme sa ako partie spoznavali. Dokonca aj ja s nim. Najlepsie bolo, ked vsetci kecali a nas dvoch si nik nevsimal. Hoci inak sa mi zdal dost tichy, prekvapilo ma, ako sa zrazu rozkecal pri mne a posobil suverenne a priatelsky.
Potom, o par tyzdnov sme sa stretli nahodou v meste, ja som tam isla s dvoma kamaratkami. Ledva bolo pocut, ze sa pozdravil a ponahlal prec. Pomyslela som si, uz to zacalo vyzerat nadejne, ale je to asi fuc.
Naposledy, ked som ho stretla, bolo to zas cudne. Stretli sme sa v obchode, pozdravili. Chvilu postaval, akoby premyslal a potom sa ma opytal, ci neviem, kde by nasiel nejaku vec, co si chcel kupit. Lenze bol akysi v napati, stale sa vrtel a akoby sa hanbil. Isla som s nim ukazat mu, kde to je. Ked z pultu vyberal tu vec, zazmatkoval a v tom napati zhodil nejake veci. Podarilo sa nam vsak ich dat na miesto, boli v poriadku, kym prisla nejaka predavacka. Potom sme sa rozlucili a odisiel. Potom som ho uz dlhsi cas nevidela. Len v praci, vtedy vyzera, akoby sa hanbil, pozdravi a ide prec, ani nepokeca.
Keby predo mnou stali obaja a vedela by som, ze obaja su volni, vybrala by som si toho prveho, kolegu, aj podla spravania. Lenze neviem, ci ho este uvidim.
Teraz sci-fi.
Predstavte si situaciu, zeby som s tym druhym zacala chodit a vtedy by sa ozval aj ten prvy, ze chce so mnou chodit. Budem vacsia mrcha ked ostanem s tym, o kom viem, ze fliruje s inymi a bude to len o jeho kontrole alebo ked ho opustim kvoli tomu, s kym by som bola radsej?
Pokial sa ma vsak ten druhy neopyta, ci s nim chcem chodit, ziadny problem nebude. Ja sa ho pytat, ci so mnou chce chodit, nebudem.
Zas, ked sa to opyta, pravdepodobne neodmietnem, lebo uz mi chyba vztah. Teraz sa citim ako potvora. Ako selma, co skoci po vsetkom, co sa ponuka.
neviem, mne sa nepáči. zda sa mi trapne balit ine baby, aby ťa zaujal. to pochopim tak u chalanov na základke.
moze byt aj to, ze vie ze mas o neho zaujem, tak ťa takto provokuje a robi si z teba srandu - a pytat sa ta ze ci ta bavi umyvat riad, trochu odveci.
k tomu ze ťa zvozi ked nieco pokasles - ty to robis jemu, tak ti to vracia rovnako. mozno mate taky vzťah ako pes a mačka. iskri to tam a robite si naprieky.
samozrejme, ze necakaj a neupinaj sa na nejakeho kolegu ktoreho vlastne nepoznas a on ma svoj nejaky zivot...
ak mas moznost nieco ine, ktore je realnejsie a asi na mieste otazka je ako vlastne ty vnimas toho kamosa z partie-paci sa ti? mala by si zaujem? ak odpovies ano ani neviem co tu chces vlastne riesit( ale to nemyslim v zlom)
a co sa tyka toho flirtovania..ako to tu bolo spomenute pudovo sa snazi ta zaujat takouto formou, tym ze ho akoze uvidis s inou sa bavit chce v tebe vyvolat ziarlivost, zaujem a tak:)podla mna to nie je nic zle
Teda ty si myslis, ze ked uvidim, ze su okolo neho aj ine, zacnem mat viac zaujem? Pripadne viac zacnem prejavovat zaujem? Myslim, ze teba chapem, ale nechapem jeho, neboji sa, ma takto skor odradza? Proste postavi sa k nejakej babe, ale tak, aby na mna dobre videl a zacne flirtovat a poritom akoze nenapadne na mna pozrie a usmieva sa. A vo mne to vrie. Ale snazim sa nic nedat najavo. Pokusam sa ho teda ignorovat. Preto sa bojim toho, lebo som mala byvaleho, co si nasiel inu, ktoru zatajoval, potom o nej tvrdil, ze to je len kamoska. A ona to bola nakoniec milenka. Pritom sa tvaril ako ten najvernejsi clovek pod slnkom. Pri mne sa ani len nepozrel na inu peknu zenu a tvrdil, ze ho nezaujimaju. Potom som sa dozvedela, ked sa jeho kamos preriekol, ze ked su na panskej jazde, balia ine baby. Tento sa aspon nepretvaruje, ze sa mu nepacia ine zeny. A este som nieco chcela, obcas ma take divne otazky, neopyta sa ma, kam rada chodim na diskoteku, ale napriklad, ci rada umyvam riad. Dalej, ako som povedala, ze mu viem na rovinu povedat, ked spravi nieco blbe. Ak ina nasa kamoska ma problem alebo spravi nejaky pruser, on ju polutuje. Ak nejaky pruser spravim ja, zvykne ma za to skor pokarhat, hoci si myslim, ze by sa do toho nemal starat. Aj toto ma na nom stve, ale menej.
milli, flirtuje aby ťa zaujal, vzbudil žiarlivosť;) ... človek vždy viac chce to, čo chcú aj iní.. chápeš ako to myslím? .. :)
Pytala som sa niektorych kolegov na neho a ze vraj je na marodke. A ze vraj uvazuje nad tym, ci sa este vrati do tejto prace. Nic moc, ale aspon nieco.
Medzitym sa objavil novy muz v nasej partii. A ten, akoby som zacala. Zeby mal zaujem? Stale, ked sa obzriem, pozera sa na mna a usmieva sa. Co sa mi vsak nepaci, ze casto flitruje s inymi ked som poblizku. Zaujimave vsak je, ze ked si mysli, ze ho nepozorujem alebo ked ho vidim z dialky s nejakou babou, vtedy sa s nou len normalne rozprava. Nemalo by to byt praveze naopak? Dalej, ked sa objavim niekde blizko neho a on sa rozprava s kamaratom, hned zacne hovorit strasne nahlas a prehanat. Uz som aj zacula, ale vtedy nevedeli, ze som blizko, ako sa bavia s kamaratmi o mne nieco v tom zmysle, ci by som mala o neho zaujem? Rozmyslam, cim som ho zaujala, ked ako jedina som s nim nikdy neflirtovala a jedina mu viem povedat na rovinu, ked povie alebo spravi nieco, co sa mi nepaci alebo to prave nie je vhodne.
Teraz neviem, mam cakat na kolegu, o ktorom neviem, ci ho este uvidim alebo dat sancu tomuto novemu, u ktoreho mi vsak vadi to flirtovanie s inymi? Je vsak mozne, ze iba mne sa zda, ze je to flirtovanie, lebo sa mi zacina pacit?
Vdaka.
milli a kolko máš rokov?tie vztahy to je taká vec:-)ty aspon tušiš ,že sa mu zrejme páčiš.Najhrošie je,že sa nestretavate mimo práce a ako dicielit,aby ste sa stretli aj pomimo? Nerobite nejake akcie?Nejaka partia z prace nechodi von alebo tak?To by ste mohli ist vtedy spolu..no a zase poznáš ho iba pracovne a v tom je aj to čaro...Je pre teba tak trochu záhadny.
No najprv zisti,kde zmizol.
ved sa skus len spytat kolegyn ci nevedia ci tam este robi ale nieco podobne...za to nic nedas len tak medzi recou, ze si ho davno nevidela..mozno niekto bude o nom vediet viac...