pred mesiacom som sa dala dokopy s chalanom ktoreho som spoznala ale dva roky milujem uz ineho ale s nim to nebolo nikdy realne neznašal ma a bol ku mne blby zrazu sa zmenil je iny človek po dlhej dobe som ho zase stretla a citim že ho ešte stale milujem a ce byt so mnou kamoš necem ubližit mojmu chalanovi bo ho mam rada ale tamteho staci ekd vidim iba chvilu a uz som hotova tamten je dokonalosť vo všetkom a newim co mam robit nedokažem byt kamoška ani ked velmi cem
lubim svojho chalana ale milujem uz dva roky ineho
mile dievca, ... ja mam z Tvojho prispevku posledneho zmiesane pocity, ale neviem, ...
clupka
ano to mas pravdu a ja som jej to velakrat hovorila ze to nemoze byt takto dobre na tvojom mieste "moja kamaratka" by som sa rozhodla ze koho chcem naozaj a kto za to stoji...ps:tvoja spoluziacka..:)
Prepac ale ak sa mozem opytat, kolko mas rokov? Podla "newim" a "cem" si este -nastrocna. Nevymyslaj, ostan so svojim priatelom. Ten druhy mlady muz je len take platonicke "pokusenie", kazdy chce to co nema... ale po chvili by si pravdepodobne zistila, ze rozchod nestal za to.
Myslím,že takto sa chová typická ženská!!!
nietamtehochalan važne milujem dva roky stasči mi ked som s nim uplnechvilu a stale mu tomamchut povedat mamho chut božtekovat bolku mne blbylebo pred tymi dvomarokmi ci medzitim som ho straneotravovala a vkusemu vyvolavala celasom ho pocut byts nim ale nedokazem byt s nim kamoska ked som s nimchvilu musim ist rychlo prec od neho aby to nezistil ze ho este stalemilujem viemže by som velmiubližilamojmu chalanovi tamten ma aj tak nece ale newim co mam robit aj pri svojom chalanovi ymslim na tamteho
podľa mňa by si sa s ním mala rozísť, keďže miluješ iného...bude to znieť divne,ale nemysli len na druhých, ale mysli aj na seba!!..
Pozor mozes sa velmi popalit mozes lubit len jedneho lebo je velky rozdiel mat rad a lubit takze ak bol niekto raz k tebe hruby tak moze byt aj neskor pouzi aj hlavu nie len oci a telo uvazuj !!!!!!!!!
ak niekto dokázal byť k tebe blbý a ktomu všetkému si ho platonicky milovala...tak si sa naňho zo samej lásky pozerala cez ružové okuliare. ale nikdy nemôžeš vedieť, či to jeho minulé ja sa ešte v jeho povahe neukáže. Chalana ktorého si stretla pred mesiacom...asi mu tým veľmi ublížiš. Mam pocit, že ešte nevieš čo chceš. Ešte to zváž, aby si to neoľutovala...lebo vrátiť sa to už nebude dať.