spiralove vlny bez kulmy...ako na to?

nunulik

cappy ked ti to dojde tak sup sup vyskusať a daj vedieť ja sa skusim v anglicku na to pozrieť tam by to mohli mať hádam :) no vyzerá to velmi zaujímavo a jj baby nastrihaný papier je super:) alebo aj servítky stočené ked už nič iné :)

nunulik

cappy ked ti to dojde tak sup sup vyskusať a daj vedieť ja sa skusim v anglicku na to pozrieť tam by to mohli mať hádam :) no vyzerá to velmi zaujímavo a jj baby nastrihaný papier je super:) alebo aj servítky stočené ked už nič iné :)

cappy_

to som si robila tiez z kancelarksejo papiera..ale vydrzali mi kratko a konce neboli pekne...to uz lepsie je natocit na prst a na konci prisponkovat...take kudrlinky neurobia ani natacky :D :D

Lenka333

ked som mala niak 10rokov(teraz mam14)..tak mi mama davala natacky..domaco vyrobene...normalne si zoberete kancelarsky papier nastrihate na pasy..tie zrolujete a na ne natocite vlasy...potom papierik len zauzlite..potom som mlala kraasne spiraly:))

cappy_

tak ja som si to teraz obejdnala...dufam, ze mi to pridev poriadku..a stoji to len 10 eur..ale tie neoriginalne culrformers

nenka22

dokonca aj datum nie je tam az taky stary ...22.5....skusim pozriet na mimibazare...ale tie lokne su uzasnea 32 kusov za 12 eur...to by som brala hned =) ...som zvedava, ci kadernciky by o tom daco vedeli

AdulQa

tu som nasla nieco.. len neviem ci to je platne est. vola sa to Curlformers .. pripradne skus este pobrowsovat... to bolo len tak narychlo..

www.i-bazar.sk