Ahojte,uz ako napdis vravim trapi ma jedna vec s ktorou si neviem proste poradit...bohuzial to neviem ani presne definovat a vzdy ked idem s tym k mojej doktorke mam taky pocit ze mi moc neveri, a nie len ona ale aj iny lekary...Takze zacalo to ako nevinna bolest brucha ked som mal cca 6-7r bola to taka tupa stupnujuca sa bolest v lavej casti pod pupkom,ktora trvala asi 30 min pokial neprisla pre mna sanitka ... ked uz prisli bolo po vsetkom proste len tak ,zobrali ma ale na nejake vysetrenia bohuzial si to uz nepamatam,no nic sa nenaslo.Ta bolest sa ako keby vyparila do doby nez som mal 14r-19r kedy sa znova objavila s tym ze bolest bola silnejsia a pribudly k tomu hnacky a nafukovanie aspon ja som mal ten pocit(tieto bolesti sa objavovali znova a znova cca v rozostupe 3 mesiace,cca 1 hodinu , ale s tym ze som bol vyradeny z bezneho zivota na min. 2 dni ,proste som prisiel o veskeru energiu)Takze som sa rozhodol ze znova navstivim doktorku ,aby mi pomohla dat to do poriadku...zase nic vsetky vysetrenia dopadli negativne nic sa nenaslo(naozaj si uz nepamatam co to boli za vysetrenia)navstivil som aj psycholoka kedze som si myslel ze to moze bit aj stresoveho razu samozrejme som sa tam ohlasil sam pretoze ako som uz vravel proste som mal z lekarov taky pocit ako keby ze si to vsetko vymyslam a trva to do dnes...Bolesti sa znovu objavili(uz tie bolesti nedokazem zvladat rozmazava sa mi videnie,telo neposlucha , odpadavam no som stale pri vedomy uvedomujem si co sa deje) 2 roky dozadu(24r) s tym ze k tomu pribudla aj bolest hlavy , mierna triaska a naval horucavy strielajuci do hlavy a koncatin(prave teraz mam navel tej horucavy tak to vzdy zacina...dlha to bude noc:( ...uz naozaj neviem co mam robit som z toho zufaly proste nevladzem...nedavno som bol na neurologickom...tam len doktorka krutila hlavou ze nieco take neexistuje co jej opisujem...no nakoniec ma poslala na eeg...ked som prisiel pre vysledky odpoved bola asi taka (sestricka- nejdem vam nic vraviem nieco sa tam pani doktorke nezdalo ,ale nechcem vas strasit...pridte na eeg znova o 3 mesiace...) Neviem naozaj co mam robit proste sa citim ignorovany vsade len cakat a cakat , nebojim sa toho co by sa naslo , bojim sa toho ze neviem co to sposobuje a ako s tym bojovat(drzte mi palce dnes bude zase jeden z tych tazkych noci/dni) Dakujem vam idem dalej bojovat...
Neviem si dat rady...
... to je predsa iba prirovnanie, citaj medzi riadkami, ...
tak- nerozumiem tomu , ako som si ja v 6r nieco take naordinoval,preco by som to robil,aby som len tak pre zabavu trpel? a vzdavam sa? som clovek co sa nikdy nevzdava nech mu vkroci do cesty cokolvek...to ze si neviem dat z niecim rady to neznamena ze sa zdavam... proste hladam pomoc to je vsetko,samozrejme ze ti dakujem za tvoj nazor a cennim si ho:)
Janka 24 - ano mas pravdu ze sa vtedy nieco udialo,ale ze by ma to sprevadzalo 20r(ako som vravel navstevoval som psychologa , ale bezvysledne...) a sporty , mno ja sa venujem dost veciam (football ,Kendo,Freeride+++ dalsie veci nejdem to tu rozpisovat...:)Ja na to nemyslim proste fungujem normalne a zrazu citim ze sa nieco deje , ze nieco nieje v poriadku a postupne sa to vyhroti v moj problem co tu uvadzam.Dakujem ti za tvoju odpoved a skusim si nieco z toho zobrat k srdiecku:)
ja si tiež myslím to isté čo TAK...samozrejme nemyslím si,že si vymyšlaš,ale všetky choroby suvisia s psychikou.Možno sa vtedy niečo udialo ,ked si mal 6-7 rokov(možno nástup do školy) a proste ti to nejak ostaloa vždy ked zaživaš stres to cítiš a ty to prežívaš tak intenzívne,že sa ti proste pridavaju tie dalšie príznaky.Musíš naozaj si to trochu upravit v hlave.Nemyslí na to, skús sa venovat nejakemu športu,zalube...nebudeš na to mysliet..čitaj si niečo pekné,počuvaj niečo pekné...to všetko je iba v tebe,ak si to budeš dalej pripuštat,bude to horšie...zaleži to iba od teba...
... vies mne to pripada, ze si si od detstva naordinoval, ze Ti bude zle, ...mozno aby Ti bolo lahsie, ja neviem, ... psychika robi divy, mne tu chyba sila do zivota a poddavas sa alebo vzadas sa, ... zobud sa priatel, zobud sa si v poriadku, ale musis tomu verit, ...
Gregory House leukocity boli zvysene ,ale len v malej miere,takze mi bolo povedane ze to nic nieje...co sa CT hlavy tyka pytal som sa na to ,ale zakazdym ma posielali niekde inde...
Cajik som si toho vedomy ze strach a stres tomu na dobrote nepridavaju , preto som aj navstevoval psychologa aby sme spolu prisli na to ci to moze bit psychickeho razu ,ale bezvysledne po 2 rokoch sedeni...taktiez som sa venoval dychovym cviceniam...robim bojove umenie protoze to taktiez pomaha pri odburavani stresu...no ked to raz uz na mna pride nedokazem sa ukludnit a ten strach tam pride proste (stale sa to snazim potlacat)
Daj si urobit CT hlavy a pre isto aj kompletny sken, nezda sa mi to. ALe nador to nebude, na to to trva prilis dlho. Mozno obcasne lezie sposobene recidivou nejakej ifekcie. Boli zvysene leukocity v krovnom vysetreni?
ahoj, hlavne sa neboj, lebo strach a stres to vsetko zhorsuje.. uvolni sa, zhlboka plynule dychaj a skusaj tie bolesti predychavat.. neviem co ti poradit, ale drzim ti palce..