zaujimalo by ma aký sex považuju chlapi za zlý sex proste čo mu chýba ,čo im vadí aby po sexe konštatovali že to bol zlý sex skor mi ide o trvalejšie sex vzťahy ako jednorazovky ale nech sa vyjadrí každý
zlý sex názory chlapov
titus: to je jasne ved som doplnila ze to vystihuje prispevok podomnou a tam to bolo napisane ja som len napisala vetu, ze pojem zly sex podla u chlapov nema miesto :)))..ale samozrejme ze moze byt skvely, lepsi, horsi...
kajka01: tak ale da sa porovnat s kym je to lepsie a s kym horsie :)
zly sex : ked o tom sa dozvie moja priatelka vtedy musim klamat ze to bol zly sex :D
ja si tiez osobne myslim, ze pre chlapa pojem zly sex neexistuje :))
presne to bolo vystihnute v predchadzajucom prispevku
jajka kým slušne zabúcha je to ešte celkom v pohode, horšie keď rovno vpláli do izby :-)) Podľa mňa zlý sex pre chlapov ani neexistuje, pre ženy áno, ale chlap si povie "Hm tak nebolo to najlepšie ale aspoň som si zasunul. Vďaka bohu aj za to" :-)Veď už len podľa toho do akých sú ochotní zasúvať - ksicht, charakter, postava atď.
ked ti svokra bucha pri tom na dvere lebo surne potrebuje otvorit konzervu :)
Takze co si ja predstavujem po pojmom zly sex.
1. Ked padne ine meno ake maju dotycni co sexuju.
2. Zaspat pocas sexu. Nie po nom, to je uz o inom.
3. Ked sa jedna strana snazi a druha sa ani nepohne, nevyda ani hlasok, akoby clovek sexoval so sochou. Vynimka je iba v pripade, ak je priputana k posteli.
4. Ked niektory z nich zacne porovnavat, v com bol byvaly/a lepsi/a a co robil inak.
5. Ked pocas sexu casto zazvoni mobil alebo prave vtedy susedia nieco potrebuju.
6. Ked niektory z nich hned po sexe odide a uz sa neozve. Staci?
slobodnaa: nevies? a co ked nikdy nic ine ani nezazil a takto mu to pride normal (fajn)... navyse je z tvojej kategorie konzumenta :) ale no, nehovor, ze mas taku malu predstavivost :)
súhlasím aj keď neviem si dosť dobre predstaviť muža, ktorého by vzrušovalo, keď žena iba pasívne leží ako mŕtvola a je duchom neprítomná :-) To sa už tuším volá nekrofília :-)
milačik: toto je hrozne individualne... niekto moze povazovat ten isty sex za strasne fajn a druhy si moze mysliet, ze to bol jeden z najhorsich :)