som zufala,neviem ako dalej

Príspevok v téme: som zufala,neviem ako dalej
evasa

ahojte.Som 15rokov vydata a mam 4 deti.Mam vlastne byvanie bez poziciek a teraz ked by som si mohla uzívat zivot z manzela sa stal gembler.Uz asi tri roky tomu co zacal chdievat do herní a poslednu dobu sa ani nevie kontrolovat.Jednu dobu slubil ze pojde na liecenie ale sluby sa slubuju...
chcela podat ziadost na rozvod ale stale mi mota v hlave ci ako to detom ublízí lebo maju otca radi a maju tu kamaratot a ja ked sa rozvediem urcite tu nezostanem.Ani sma uz neviem ci ho lubí malebo nie lebo vela mi ublizuje

evasa

dakujem clupka za podporu a ten príbech je fakt podobny mojmu,vynimkou ze mi zatial dlhy nemame.Fak som uplne na dne a chcem sa z toho dostat uz som si nasla aj robotu a rozhodla som sa ze podam ziadost o rozvod a to cím skor.A ku vsetkemu este aj moj tako vazne ochorel a nemozem sa ani komu postazovat a tak preto písala sem.ahojte

clupka

Mila Evasa tento problem trapil aj moju neter ktora ma tri deti s tym rozdielom ze tam bol byt vystaveny hrozbou exekutora ,dlhy vyse miliona ,deti vystresovane lebo cirkus a krik na dennom poriadku dlhy rastli penazi bolo menej a menej deti nemali pomaly ani na to najdolezitejsie az kym sa nasiel niekto kto pohrozil netery ze ich uda a zoberu deti do domova ,strach a bezmocnost sa uz tak stupnovala ze sa chodila stazovat uz aj na internet a tam dostala tolko rad od rovnako postihnutych zien a az vtedy zacala konatpodala ziadost o rozvod bola rozvedena hned na prvom pojednavani aj ked nechcela aby to takto skoncilo nebolo ineho vychodiska ,potom si nasla cez interrnet lokality mimo rodneho mesta kde byty boli lacnejsie
kupila si byt pri Lucenci 3 izbovy za velmi dobru cenu stary predala kupila muzovy garzonku tiez mimo mesta ale inde kde byva teraz odstahovala sa a zacala novy zivot ,nebolo to lahke ale urobila to prave koli detom,lebo raz by urcite dopadli tak ze ostali by na ulici a deti v domove ,takze niet co stale plakat s clovekom ktory trpi touto zavislostou je velmi tazko zit bud sa bude liecit co pochybujem alebo sa musite aj vy postavit sama na vlastne nohy ale aj s podporou deti drzim |Vam palce aby sa vam to podarilo ,mozem este dodat ze moja neter si cez internet nasla noveho partnera a tvoria stastny par,nic nie je take tazke ako sa zda ...