Chcela by som sa opýtať, na odpurúčanie lekára som vzala prvú tabletku lindynette 20 mimo menštruačného cyklu... cca 2 dni po ... viem,že sa to nesmie, ale pre zdravotné problémy mi to prikázal gynekológ. Po koľkých dňoch začnem byť chránená? Za odpoveď ďakujem
Lindynette 20
Začala som ich brať pred 6 dňami, takže teoreticky nemám ešte ani plodné dni,ale istota je istota a radšej sa opýtam, no už je teraz neskoro, musím počkať ešte 2 týždne a uvidím ži sa menzes dostaví alebo nie :)
nechápem teraz, veď kedy si to začala brať? myslela som, že teraz niekedy, to ste už aj stihli mať pohlavný styk ? :) no, pozri, možnosť je, pretože tie tabletky fakt neúčinkujú tento mesiac... resp. ten prvý mesiac, keď si začínala užívať... trebalo sa chrániť nejak spoľahlivejšie... veď uvidíš, teraz ti už i tak neostáva nič iné, len čakať...
a k tomu zdrav. problému :)) nikoho by si tu tým neobťažovala, možno by ti dokonca niekto aj poradil, s horšími sprostosťami tu vypisuujú ľudia a predpokladám, že tvoje problémy nie sú hlúpe :)
Ja viem, že som v anonymite, ale aj tak, dosť ma to trápi, tak tým nechcem nikoho zaťažovať.
A myslela som si aj, že asi nejaké tie 2 - 3 týždne nie som chránená, ale aj tak, keď som mala pohlavný styk, ale manžel ejakuloval mimo mňa, je tu pravdepodobnosť otehotnenia či? Lebo tie kvapky lásky sú niekedy dosť zradné ...Už mám 2 detičky a ďalšie nejak neplánujeme :)
tak po tom nie si chránená vôbec tento mesiac... až keď začneš brať nasledujúce balenie :))
a mojka, šak tu s v anonymite... .)
ja si len neviem predstaviť na aké závažné problémy sa predpisuje HAK a musí sa hneď urgentne brať...
tak držím palce aby sa to dalo do poriadku...
po skončení menštruácie
2 dni po menštruácii a prepáč nechcem tu rozoberať svoje zdravotné problémy, proste mi to prikázal gynekológ
dva dni po začiatku menzesu alebo dva dni po skončení???
a ak sa smiem spýtať, to aké zdravotné problémy máš, že si musela takto vziať tabletku ???