Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozhodujem sa, zobrat Orange Pausal Start alebo O2 Fer?

Príspevok v téme: rozhodujem sa, zobrat Orange Pausal Start alebo O2 Fer?
millli11

Momentalne mam predplatenu kartu na Orange. Teraz sa rozhodujem, ci prestupim do O2 na O2 Fer alebo prejdem V Orange na Pausal start? Vsade pisu, ze platis len to, co prevolas. Preto som mala doteraz kartu, lebo som nechcela preplacat a chcela byt nezavisla. Co je to ten Pausal Start? Je to viac ako pausal alebo sa to uzivanim podoba skor na predplatenu kartu? Co by ste mi poradili? Vdaka.

millli11

Ved o to prave ide, ci sa mi oplati prechadzat k novemu operatorovi, ked mi obaja ponukaju to iste, ten jeden cent hore dolu az tak nezavazi. Zaujima ma este, ak to je pausal v Orange, som na neho viazana alebo ak sa mi to nebude pacit, poviem rusim a nehrozia mi ziadne sankcie, natahovacky?

biopichh

ja by som sa uz nikdy orange nezaviazala aj ked znie ponuka lakavo...mala som s nimi len problemy a opletacky...za vsetko trebalo vela platit ukradli mobil tak som este musela vycalovat za kartu 500 korun a podobne... kamoska mi robi v orange a sama mi vravela ze ich nutia klamat len nech maju klientelu a veeeela reklamacii...ale inak neviem :)

lost

Hmm, vlastne tie 12centove programy oplatia vsade, cize v podstate je jedno u koho clovek je :D

No ak ma orange 12c, o2 ma 13c (menej, ALE kombinovane = hassle), tmobile ma 12c jednoducho a kombinovane menej,ALE=hassle) :D

Sice nemam rad orange, ale vyzera to tak ze je asi ta najlepsia volba.. predsa prechadza inde = hassle, a ktovie ci casom nebudes chciet orange pausal (vyhodnejsi, v buducnosti) a tak znova by trebalo ist do orange :)

+ 60% ludi ma orange, tj, aj oni ti volaju, tj mali by to asi komplikovanejsie volat do inych sieti (ktovie co maju ale)..

tazke rozhodnutie :)

millli11

Zacnem od sieti, do ktorych volam. Asi 60 percent su hovory do Orange, 30 percent T-Mobile a 10 percent O2, aj ked tu sa to rozsiruje. Nevolam sice casto, ale ked uz zavolam, vacsinou ten hovor uz dlhsie trva. To vsak nie je casto, nie som typ, co visi na telefone. Zas neznasam, ked mi treba niekam zavolat a ja trpnem, ci mi nedojde kredit, lebo som si ho zabudla dobit, ked sa dalo. A to ma potom prekvapi, ked pride sprava, kolko vela som minula za par minut. Zaujima ma, ci vobec sa mi oplati prejst na O2 Fer, ked to iste by som mala v Orange Pausal Start, ak je to v podstate to iste, myslim to, ze platis len to, co prevolas. Teraz mam predplatenu Prima kartu.

lost

Alebo "bez zavazkov" od TM..

www.t-mobile.sk

Vyzera to na 12c/min vzdy a vsade.

Popripade ist do Orange, ze nech daju 25% zlavu na tie 2 roky, inak odides do konkurencie :D

lost

Asi podla toho kolko volas :-)
Alebo do akej siete najcastejsie..

Len tak som si pozrel orange Pausal Start a je tam ze 12 centov minuta...
No O2 to ma za 13centov, avsak ma vyhodne balicky, len sa obavam ze tieto balicky sa nedaju preniest do dalsieho mesiaca..

Mala pozornost od O2:
www.sk.o2.com
(50% bonus na prve nabitie)
na tom sa da "zarobit" 80eur, ak sa clovek dobije za 160eur (maximum), mozno sa potom da prejst na O2fer :) este som neskusal, ale planoval som..

No a T-Mobile ma "podla seba", len to nie je asi az take vyhodne.. (ALE mal tam mat 0.06/minuta do vsetkych sieti bez obmedzenia.. len to prave neviem znovunajst)