Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prekonala som chory vztah

Príspevok v téme: Prekonala som chory vztah
magda165

Ahojte,
rozhodla som sa že napíšem svoj problém do tejto rubriky "zdravie" - pretože už skutočne ďalej nevládzem... Prekonala som "chorý vzťah", plný bitiek, kopancov, útekov...horko-ťažko sa mi podarilo ukončiť to. Padlo na dotyčného aj obvinenie políciou - ale akosi to šlo do stratena. Vcvíľu som mala pokoj, spamätávala som sa z utrpenia - ktoré mi robil.Ale začalo to znova. Neustále ma prenaleduje, vyhráža sa,menila som si mob. už asi 4x. Je ako moja rakovina - ktorá ma už zložila.Som na antidepresívach, psych.som sa zrútila - úplne ma paralizoval svojim správaním od bežného života.Polícii nedôverujem - mala som lekárske správy, potvrdenia, svedkov - obvinili ho a predsa sa z toho vymotal a pokračuje v tom ďalej .PROSÍM - KAM SA MÁM OBRÁTIŤ??? Kde vyhľadať pomoc????? Ďakujem.....

kajka01

no mna napada jedine prestahovat sa niekam uplne inde do ineho mesta co najdalej...keby ti rodina pomohla?? financne myslim, viem ze su to narocne kroky ale v tomto pripade myslim ze jedine ucinne ked ani policia nic nerobi
takyto ludia su velmi nebezpecny...a myslim si ze je lepsie zacat niekde uplne odznova ako byt psychicky tyrana a stava sa z teba troska

hovedo

to co musi byt za zviera.nemam slov.co rodina nebrani ta.skus sa mu potavit neukaz mu strach.to je jeho karta na aku stavia.tvoj strach z neho

tak

Magda,

musi predsa existovat miesto, kde by si bola pred tych chrapunom chranena, ... urcite sa niekto ozve napise, co takutu skusenost ma, ...

soffa

skus nejake centra.alebo nemas niejaku kamosku,popripade niekoho z rodiny,nejaku znamu ktora by ti pomohla.nechapem preco ti nikto nepomoze???