Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prepichávanie vaječníkov

Príspevok v téme: prepichávanie vaječníkov
jingjang

Ahojte už dlhší čas mám problém s otehotnením,manžel je v poriadku a ja teraz podstupujem vyšetrenia.Minulý rok mi vyberali cystu na vaječníku a teraz ma čaká ďalšia operácia kde mi budú prefukovať vyjcovody a prepichávať vaječníky.Máte niekto skúsenosti s tým prepichávaním pomáha to pri tom otehotnení???

macka26

jingjang

vola sa to drilling vajecnikov. najprv som si myslela, ze si sa asi pomylila, ale kedze mi budu robit to iste, viem, ze aj tento zakrok existuje
vajecniky sa poprepichuju, aby sa lepsie uvolnovali vajicka, aby si lepsie stimulovala a mala ovulaciu

jingjang

janecka

ďakujem...no mne to budú robiť v narkóze a nebudú mi prepichávať celé vaječníky moja lekárka mi to vysvetľovala tak že mi to iba trošku ponapichujú aby som tam mala otvory na uvolnenie tych vajíčok

jancecka

jingjang
mne sa tiež dlhšiu dobu nedarilo otehotnieť, tak ma moja lekárka poslala na laparoskopiu, pri ktorej mi zistili neprechodné vajcovody, tak mi spravili aj následne prefuk, avšak kvôli vraj mnohým a veľkým zrastom neúčinne, čiže zostávalo mi len umelé oplodnenie. Čo sa týka toho prepichovania, o tom som nepočula nič. Len ten prefuk. Ešte viem, že pokiaľ sa nerobí v narkóze, tak je to dosť bolestivý zákrok. Ale pre bábo všetko. Držím palce.

Mimochodom, otehotnela som prirodzenou cestou, už keď lekári nado mnou nadobro mávli rukou. A teraz sa všade kam prídem divia, že ako je to možné :D určite sa to podarí aj vám, verím tomu.

jaLENja

Naozaj prepichávaj vaječníky? Snáď prefuknúť vajcovody... znie to teda hrozne, že prepichnúť...Ale držím palce, len pred operáciou sa na všetko pýtajte, dajte si zavolať lekára, nech vám všetko vysvetlí...

jingjang

Ano prepichávať lebo mám vraj hrubé steny vaječníkov a vajíčko sa mi nedokáže uvolniť ale mi v ňom praská takto mi ich trošku poprepichávajú aby sa mi malo kadiaľ vajíčko uvoľniť

farmaceutka1

Prepichavat vajecniky?? To snad nie? Jedine pri syndrome polycystickych ovarii sa robi operacny zakrok na vajecnikoch, ktory ma ulahcit ovulaciu a otehotnenie...