Na velkosti penisu velmi zalezi

Príspevok v téme: Na velkosti penisu velmi zalezi
ZENA´´

Ako zistim kedy prezila baba orgazmus pri milovani
Autor: Edita
Dátum: 18.06.2010, 13:09:54

Pre xx: ten dobrý pocit čo prežívaš v posteli nie je orgazmus. Ja som dlhé roky mala podobný problém ako Simona. Už, už to malo byť a potom taký slabučký a veľmi krátky pocit uspokojenia a nič. Myslela som, že to je všetko.

Potom som sa zoznámila s novým kolegom (to som už mala 45 r.), boli sme si sympatickí od prvého momentu. Dosť dlho sme sa okukávali a keď to konečne prišlo, tak tam boli sťahy, že sme to cítili obaja. Po čase (dvoch rokoch) vzťah s kolegom skončil, zostali sme priatelia, ale zúžitkovala som skúsenosť s ním aj v manželstve. Musím podotknúť, že milenec bol dobre vybavený a to pozitívne stimulovalo moje pocity.

Zhrnutie: Chlapi sa urobia v akejkoľvek a môže to aj predstierať. My ženy sme náročnejšie, nie každý svojim vybavením nás môže uspokojiť.

tibike811

môžem ja za to, že každá má len kopec rečí, ale vychutnávať si nevie, alebo sa rovno bojí? chúďatenká malé (post)pubertálne... nájdite radšej ešte svoje bábiky :-D

tibike811

cha jaj, ženský egoizmus a egocentrizmus je nevykoreniteľný... a my vám tak veľmi chceme dopriať vaginálne orgiáky...

isabella

tibike, mas milne predstavy o tom co robi zenam dobre, dlhy je skor neprijemny a moze ublizit a hrubka nezalezi od dlzky, hrubsi je lepsi ako dlhsi a mne sa to len potvrdzuje...

Uzlik236

Súhlasím s Isabellou ...veľkosť není dôležitá....keď už tak ide o rozmery skôr by som povedala,že hrúbka je dôležitejšia....ale všetko záleží od techniky....podľa mňa príliš dlhý penis može byť aj na škodu,pretože obmedzuje pri niekt.polohách...

isabella

blbost, nezalezi na velkosti... ide o vasen a techniku...
mala som tu cest zazit sex s troma chlapmi, vsetci mali priblizne tu istu velkost, okolo 16 cm... s jednym to bol totalne otras, nuda, s dalsim som mavala dost casto aj orgazmus, co sa mi teda nestavalo, a s dalsim to bolo tiez super... iba ten jeden bol nemehlo... inak sa da pri troske fantazie chlapovi aj dopomoct a sex je o niecom uplne inom...

ZENA´´

25, viem o com to vlastne je ...no o velkom puckovi , taky zene treba , nie nejaky zakrpcek...chlapi s malymi sa stale len utesuju tym , ze aj s malym sa da hrat velke divadlo , ale nie je to pravda , vo vsetkych casakoch , kde pisu , ze na velkosti nezalezi je vzdy autor podpisany muz ...

25

ZENA-u chlapov je to to iste.ja si tiez uzijem ovela kvalitnejsi sex so zenou ktora nielen ze je pekna ale je sympaticka a rozumieme si ako so zenou ktora je len pekna.tu zohrava dolezitu ulohu tuzba a nie velkost.keby ta ten kolega nicim nepritahoval tak by mohol mat v nohaviciach cokolvek nepomohlo by ti to.nakoniec sama pises ze si to vyuzila aj pri manzelovi. porozmyslaj o com to vlastne je.