zdravim vas, uz nejaky dlhsi cas bojujem z akne. po vyskusani niekolkych pripravkov od kozneho ktore aj tak nezabrali, som sa rozhodla vyskusat antikoncepciu. Mozte mi napisat ako to prebieha ked pridem ku gynekologicke a poviem, ze chcem antiku na akne? Bude ma vystretovat? alebo to predpise len tak? alebo ako? lebo ja mam panicky strach z vysetreni a lekarov vseobecne.
antikoncepciou na akne... otazka! surne!
lucinqaaa - s antikoncepciou a akné je to tak všelijak...
neviem koľko máš rokov, ale podľa toho aký veľký je tvoj strach z vyšetrení a lekárov si zrejme mladučká...preto by bolo možno fajn keby si si to premyslela ešte...
antikoncepcia akné NERIEŠI !!! nasadíš ju - akné zmizne, vysadíš ju - akné sa vráti v tej istej podobe ako ho máš teraz , prípadne ešte v horšej... a akné treba riešiť, nie iba "zakrývať" antikoncepciou... chápem, že je to pre teba veľký problém (akné), ale naozaj si uvedom, že antikoncepcia tvoj problém nevyrieši...
ale ak by si sa predsa pre ňu rozhodla - áno, gynekológ by ti mal vziať krv a aj ťa vyšetriť, to nie je len tak, nasadiť antikoncepciu, aj keď je fakt, že veľa gynekológov to vyšetrenie pred nasadením antikoncepcie nerobí,a le vrámci svojho zdravia by si si ho mala aj sama vyžiadať...
držím palce aby si sa správne rozhodla...