Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bakterialna vaginoza

akinom007

lautida/ to vsetko a halven Rosalgyn narusa prirozdenu flrou v posve po nom treba aj tyzden lactobacliy lokalne VZDY napr Floragyn, Gynoflor a pod. ja som po pouziti Rosalginu uplne sucha vzdy...vzdy musim nieco nasadit pretoze on vyhubi aj to dobre...a potom ked nemas prirodzene prostredie v posve si automaticky nachylnejsia na kadejaku haved...

akinom007

urcite ti baby radia dobre 1 krok co musis urobit preliecit partnera, len tu prosim ta nepis ze ho k doktorovi nedostanes! ja som to tiez mala tazke s mojim ale nakoniec isiel na vysetrenie plus vyter mu spravili a nasledne na kontrolu ked som mala znova problemy zas isiel.... mozem Vam so 100% istotou povedat ze VZDY mal vo vytere presne to co ja! aj ked gynekologovia velkrat tvrdia ze partnera netreba preliecovat nie je to pravda! mne sa striedali streptokoky s gardanellou aj caniddou aj e.coli proste vsetka haved najcastejsie gardanella a streptokok a to ze sa preliecil partner velmi pomohlo!!!!!

lautida

Na gardnerellu vaginalis bicikovec posvovy ustne antibiotika,do posvy macmiror+vyplachy rosalginom.Partner urobit kultivaciu u urologa liecit antibiotikami.Tu ziadne babske a sarlaranstvo nepomoze len cielena liecba.