Malé prsia, nevadí, ale...

july090909

ahoj gogo_inka, neviem preco su niektori tak velmi proti tym cvikom ale ja uz skoro rok cvicim cviky na prsia a som celkom spokojna. tiez mam velmi male prsia a dost som vtedy schudla tak sa to samozrejme ukazalo najma na nich.ale ako cvicim jasne vidiet ako sa mi vytvarovali prsne svaly, ano prsia su tuk ale nad nimi je sval a ten sa vytvarovat da.takze teraz ked mam tricko s vystrihom mi aspon nevidno rebra ktore mi predtym bolo velmi poznat a to vobec nie som nejaka extra chuda.ja myslim ze je lepsie aspon vytvarovat tie prsne svaly, neviem preco by to nemalo byt sexi, ved nehovorime o svaloch ake maju kulturisti, len o spevneni:)

gogo_inka

a preco kazdy potom vravi ze cvikmi sa daju vytvarovat ? a tak isto plavanim ?, mne nejde o zvacsenie ale vytvarovanie

more

Moja zlata. Prsia v posilnovni nikdy nevytvarujes a to uz len kvoli tomu najprostejsiemu dovodu- na fyzicku namahu reaguje iba sval ktory je nou zatazeny. Kedze prsnikmi (tukove tkanivo) nevykonas ziadnu pracu tak sa ti ani vobec nezmenia jedine tak zmensia v dosledku chudnutia vdaka cviceniu. Tymto konkretnym cvikom co je na obrazku stimulujes iba prsne svaly , ktore sa ti vdaka cviceniu aj mozu zvacsit (co u zeny nie je vobec akle vobec sexi) ale s prsnikom nenarobis nic. Ked niekde citam rady typu posilovna na tvarovanie prs u zien len sa smejem nad neskutocnou a v tomto konkretnom pripade aj uplne neucinnou a zbytocnou honbou zien za peknymi prsiamy.

Karina

jj, take nieco, u nas ten stroj trosku ianc vyzera ale princip je rovnaky... a chodim 3x do tyzdna, niekedy 2x ak to casovo nevyjde..:)

Karina

gogo_inka ja som na tom podobne ako ty, tiez ich mam male (ak vobec A a nie aj 0:) ), ale nerobim si z toho tazku hlavu... posledny mesiac som zacala chodit do posilovne a na urcenych strojoch posilujem okrem ineho aj prsia a ramena a zacina sa to pekne rysovat :) inak doma nijake cviky nepoznam ani nerobim, len toto... davam si 15kg zataz a robim 3x po 20 opakovani s minutovou prestavkou :)