Najprv sex?

milusca

A potom sa clovek cuduje, preco stupa pocet pohlavne prenosnych ochoreni... Dievcina by si mala vazit sama seba. Asi jej ucta k vlastnemu telu vela nehovori, ked do seba pusti kazdeho.

jajka001_

rozdiel je mozno v tom ze to ze je blb zistis skor ako sa s nim vyspis. ale ked ti nevadi spat s blbmi tak no problem.

dobra vila

No, tak ho pocuje... mohla s tym ratat, ze nebudu vsetky povzbudzujuce. Ja sice nie som zaryta krestanka, ani nezijem v 19.storoci, ale zacina vztah sexom? To teda nie...a nieto este KAZDY vztah, ako pise ona. U mna sa to rovna radodajstvu, moj osobny nazor... aj ked ako vravim, napisala som to ostro, sorry... kazdy sme iny a u mna taketo veci nie su hratky a myslim, ze u nikoho by nemali byt do takej miery, ze by kazdy vztah, co doteraz mal, zacinal sexom...ale tak budiš... netyka sa to mna...
len pozor na to, lebo takto si aj chlapec o teba moze do buducna vytvorit nie najpozitivnejsi nazor

dobra vila

Ale to je jedno, kolko ich mala, ked s kazdym zacina rovnako, ako pise.... sexom.
Zjavne mame ine moralne zasady, ale priznavam, napisala som to ostro. Ale ako sa moze niekto vo veku 25 rokov spytat, co je rozdiel??? Nema predsa 15 (mozno iba tak rozumove, ach jaj, zas mi to uslo :D).
Prepacte, ja proste fakt nemozem, ked vidim taketo otazky...

0vecka

suhlas s home ale myslim ze to uz je preneseny vyznam s tym ze stetka alebo kurva = zenska ktora ma rada sex mimo vztahu... ale zase je to dost nefer ze je to take urazlive...

home4

jasné, ale keď to spraví chlap, nič sa nedeje. a neviem, čo sa do nej navážate, je to jej vec.. a nemusí byť preto hned štetka, veď neviete, kolko ich mala...a ked má rada sex ..

no a v čom je to iné? asi v tom, že to, na čo sa najviac vo vzťahu človek teší, ty to máš hned na začiatku, tak je pravdepodobné, že ten vztah nikdy dlho nevydrží..obaja ste dostali to, čo ste chceli...... a prichádzaš o tie krásne pocity zo začiatku vztahu, to spoznávanie a tak..rande, prvá pusa.bozk...... :)