Mate niekto skusenosti?? budem vdacna za kazdu informáciu
stredoeuropska VS v skalici
dobry večer ma tu niekto dobru iternetovu adresu z anglie na nakup oblečenia a botasiek dik
vraj je to tak, preto asi berú bez prímačiek,majiteľka je rada,ak sú študáci,ktorí platia.A škola sídli hneď oproti Františkánskej vinárne, tak je to tam na skok...
A nikto iný nič??? nikto tam nechodíte, ani nepoznate nikoho, kto ano?
Takze ked zaplatim, tak urobim?? mne sa zda uz len ten rozvrh kruty...
jasminka, máš úplnú pravdu,túto školu urobí každý, kto si ju zaplatí.Veď z čoho by žili, ak by nemali študentov.
Vraj v zamestnaní sa ťa nikto nebude pýtať odkiaľ máš titul.
ja osobnu skusenost nemam, ale chodi mi tam kamarat, ktory vzdy v januari a maji chodi domov s tym ze ma vsetky skusky porobene na acka.len tak mimochodom, chlapec je z dopavnej priemyslovky kde prechadzal na 4ky...takze asi tak by som to zhrnula...
veď to je súkromná škola a tým sa jedná hlavne a len o peniaze.
Zdravim..Nenazvala by som to skusenostami,skor problemom.Minuly rok som sa tam zapisala,s tym ze zaplatim po zapise.Musela som odcestovat,cize som nezaplatila a v priebehu prveho semestra som sa pisomne odhlasila.Ale celu sumu za semester som musela zaplatit,,a to som sa ani nezucastnila prednasky,nieto este skusky.Nepomahali ziadne pravnicke odvolania,viem ze to bola moja chyba,,ale stve ma to,ze sa na tom nabalila iba riaditelka,nakolko mojou osobou neboli sposobene ziadne naklady. Chystam sa teraz na sukromnu,ale dobre si to premyslim.
tento rok berú bez prímačiek.
Konkretne ani nemam, len teraz odtial jednemu chalanovi pisem seminarku a pokyny maju dost brutalne.