Pozna ju kazdy z nas , ale co ak trva uz strasne dlhu dobu.Mam priatelov, mam rodinu, ale nedokazem si najst kamaratku, priatelku, s ktorou by som si rozumel...Nechcem kratkodobe ,vstahy zalozene na nejakej pseudolaske, nepotrebujem sa na nic hrat, chcem citit a davat nefalsovanu lasku.Prezivat radost, tesit sa.
Samota
Matyo su aj dobre dievcata su aj zle :)
jajka001_ ja praveze sa necchem postat do vopred prehraneho boja :)
Kto hľadá, ten nájde. Choď sám na disko, keď nemáš nikoho, sorry, už ani neviem, či píšem k téme.
Ja viem ako sa cítiš. To je preto lebo nás dobrých mužov je na svete viac ako dobrých žien. Preto je potom problém nájsť tu správnu partnerku pre život ; )
bud budes cakat a dufat alebo hladat a skusat jedna druha tretia stvrta jedna z nich musi stat za to :) radsej vyskusat desat kyslych jablk kym najdes to sladke ako len obzerat a domnievat sa - toto ma zlu farbu, toto je akesi neforemne..zakusni sa a uvidis
No vdaka za rady , necakal som ,ze pride nieco , co mi pomoze nejako extra, ved v tomto smere sa ani neda velmi pomoct
júúúj, obeť je prisilné slovo,ja som ti napísal princeznú,sa rozhliadni v okolí, robote,po meste, dedine,iste nejaká chodí a tiež hľadá.
no, to bolo slovo lovca :)
mate59 hladam stale , nie na silu ,ale hladam a ciham na svoju obet
jajka001_ som uprimny ,myslim si ,ze som dozrel a aj ked mam aj ja svoje muchy ,som spravny podla mna :)