Nová, prirodzená hormonálna antikoncepcia - konečne

Príspevok v téme: Nová, prirodzená hormonálna antikoncepcia - konečne
miruso

Verim ze su aj veselsie temy no celkom ma zaujma tema antikoncepcie, a to nielen ako vec "bezpecnosti" mojich oblubenych aktivit ale tiez z hladiska zdravia mojej lepsej polovicky. No a tento tyzden som sa na nete docital, ze existuje nejaka nova antikoncepcia, ktora obsahuje telu prirodzeny hormon, co ma zaujalo, lebo sa mi to zda super novinka. Moja draha o tom napriklad vobec nevedela a ja som sa k tomu dostal cez google, uplnou nahodou. Ak zistil som, ze tato nova antikoncepcia je k dostaniu uz aj na Slovensku. Absolutne nechapem preco sa o tom viac nehovori, ved ide o skvelu vec.
Rad by som sa tymto podelil o informaciu aj s ostatnymi, ved zdravie je len jedno a mali by sme ho chranit, obzvlast ak ide o nasich blizkych.

klaudina

miruso, vsetka cest, myslim ze si jeden z mala muzov, co berie ohlad aj na partnerku...ta nova antikoncepcia s prirodzenym hormonom neje az taka novinka, dala sa u nas zohnat uz minuly rok, viem podla kamosiek..no je pravda ze sa moc o tom nevie...pre mna to sice koli nasmu malemu nieje aktualne no casom bude a tiez uvazujem o tej qlaire, z okolia mam dobre referencie