Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobrý sex, nemožný chlap

Príspevok v téme: Dobrý sex, nemožný chlap
BOE

Zdravím. Myslela som si, že som zaľúbená. Ale na niektoré rysy toho chalana som alergická. Správa sa ako rozmaznaná ženská: je precitlivelý, urážlivý, skrátka ,,měkota''. Spali sme spolu. Je fakt dobrý (môže sa poďakovať prírode za veľkosť penisu), ale musela som mu povedať, že ho nedokážem ľúbiť. Nie je môj typ. A vtom sa prejavila jeho samoľúbosť, sám o sebe vraví,aký je pekný a ako má sám seba rád. Nedá sa s ním normálne rozprávať, lebo ho všetko uráža, párkrát mal už slzy v očiach pre totálnu sračku, na ktorej by sa iný zasmial. Nemá žiadnu iskru, skrátka som naletela na klamlivý prvý dojem. Ženy, stalo sa vám už, že ste nenarazili na chlapa, ale na ženskú v tele chlapa?

BOE

ale ja nadobúdam pocit, že čoraz viac chlapov je zženštilých. niekedy mám chuť povedať, že ,,ja som tu žena, tak načo sa mi hrabeš do remesla?'' asi niekde čítajú tie múdre rady, že musia byť citliví a vnímaví a nemajú mať strach dať svoje city najavo. ale do akej miery, to by im tiež mal niekto vysvetliť. mňa to už unavuje. nakoniec mi vyjde, že ja som chlap.

BOE

pokúsila som sa, ale to jeho správanie ma odrádza. pre mňa je skôr záhadou, že je hetero. lebo správanie má totálne ako gay. mám viacero homosexuálnych kamarátov a porovnávala som jeho správanie s ich správaním. jediný rozdiel bude asi len v tom, že jemu sa pri žene postaví.