poradte mi prosim co mam robit ja uz neviem vazne... stale mam cervenu tvar, najma v okoli nosa. ani mejkap to nezakryje... co mam robit? :(
Stale červená tvár
ja som mala tiež podobné problémy, tak som zašla ku kozmetičke, ktorá mi odtestovala kozmetické kremy Mary Kay a odkedy používam túto značku nemám žiadne problémy s pleťou
Ahojte, aj ja mám podobný problém - skoro stále červené líca. Čím je vonku zimšie, tým je to horšie :-( dokonca mi na nich praskajú cievky a to používam drahé krémy a vždy si dávam makeup, nemáte nejaký tip, čo sm tým? Začínam byť zúfala... ďakujem
Súhlasím s -mira a ešte používaj kozmetiku na citlivú pleť - na miesta s červenými miestami krémy na rozšírené žilky.
pozri na zdravakrasa.sk _ liečivá kozmetika bez parfumov, snáď si vyberieš, alebo tam napíš.
Toto je ukazovateľ vážnych problémov v srdcovocievnom systéme.
Zapríčinený je konzumáciou nadmerného množstva živočíšnych potravína a sladkostí. Poukazuje na zanesenie systému tuhými tukmi a na prítomnosť zápalov. Je najvyšší čas začať so šetriacou stravou, ktorá pozostáva z obilnín a zeleniny. Vyhýbať sa treba nasýteným tukom, jesť bielkoviny len formou malého množstva strukovín a vyhýbať sa sladkostiam a mliečnym produktom.
Tuky až po mesiaci a len v malom množstve semienok alebo lyžičku panenského sezamového oleja.