mám taký problém zo sexom. S manželom spolu bývame 8 rokov a stále všetko fungovalo kým som nestratila chuť . Neviem prečo , ale radšej by som spala ako keby som sa mala milovať. Niekedy si myslím, že je to únavou. Tiež sa bolím , že ma opustí len kôli sexu .On by sa miloval každý den aj 2-3x a mne to vôbec nechýba . Už ak sa ma začína dotýkať vtedy do tá chuť príde , ale kým sa ma nedotkne tak to nepotrebujem . Poradte mi čo mám robiť ,
nechuť na sex u žien
Preco tomu nenechas volny priebeh ? Ja nikdy nerobim co nechcem a moja pritaelka tiez ,ale ked dostaneme chut {mozno aj na nieco nezvicajne} , tak sa tomu oddame uplne. Nutit partnera k sexu ,je nieco ako znasilnenie ,alebo z partnerovej strany ako sebazapieranie a to k vztahu nepatri....Co tak laska, vela krasnych slov ,vela bozkov a to ostatne prijde samo...
tak ja mam len 18 a pol roka mam priatela to je dost odlisne od vas vsetkych ale spolocne je to ze uz ma prestalo bavit niekedy na zaciatku to bolo ze obaja sme sa naladili vzdy kazdy den. a teraz ma to vobec neberiee absolutneee voobec.
on chapee aj ked vidi ze to robim len koli nemu ale hlavne teraz ked ide leto tak kazda druha bude ho tahat len na sex a ajked sme spolu nonstop nechcem raz sa zobudit a vediet ze bola moja vina ze isiel za inou ;(
moj priatelka je natom asy podobne nech robym co robim nezosuladime sa nasilu ju dotoho tlacit nechcem a jej to staci raz za tyzden alebo dva tyzdne stale zacinam ja je to velmi neprijemne
neviem preco,ale uz dost dlhu dobu namaa vobec chut na sex,najskor som myslela,ze to bolo po porode...ale uz mi lezie na nervy aj to,ked sa ma priatel dotykam...prosim poradte
no to je tim ze uz ta nepritahuje keby si si nasla druheho urcite by si zmenila na sex nazor
Ja mam chut na sex len urcite dni v mesiaci ak vobec..Kedysi som nemala chut preto, lebo som sa hanbila, nedokazala sa uvolnit a tym padom ani nevedel, co ma vzrusuje a ako ma spravne naladit. Trvalo mi roky, kym som si sex zacala skutocne vychutnavat. A bola to hlavne moja vina, ze som mala v hlave 10000 inych myslienok...
Kazdy clovek je iny a neexistuje univerzalny navod na to, aby si mala castejsie chut. Ale ak ta manzelove dotyky naladia, tak to zas az taky problem nieje..
ahoj si na tom ako moja baba a tiez neviem preco nema taku chut ako pred tym... ak chces napis mi na pokec na dr_nick. rad si stebou o tom pokecam.
dostala si sa do stereotypu,ste stále spolu, nie ste si toľko vzácni a sex ti zovšednel.Každý z partnerov má inú frekvenciu potreby.
Ak je náruživejší,snaž sa mu vyhovieť, lebo ak to chlap nemá doma, hľadá inde.Neplatí to však vždy.O probléme sa porozprávajte spolu.
vysad HAK.