Akoze vcera som ostala poriadne sokovana... Boli sme na oslave, kde prisla rec na auru. Myslela som si, ze ju vidi kazdy... Normalne mi nik nechcel uverit, ze ja auru i jej farbu u inych ludi skutocne vidim. Je tu este niekto taky? Teda do vcera som si myslela, ze to je normalka, no ale ako som videla tie pohlady na mne, ked som ich postavila pred bielu stenu a kazdemu povedala cca sirku alebo velkost a farbu... tak zacinam o sebe pochybovat...
Vy nevidite auru?
Aureola, ak sem este chodis, daj na seba mail. Ja vidim tiez auru a jej farby i intenzitu. Pomozem ti vyuzit tvoj potencial, mam strasne vela klientov a nestiham. Ak mas zaujem o spolupracu, ozvi sa.
Ja si myslím to isté, že jediná filozofia, ktorá privedie človeka k pravému šťastiu tu na Zemi, ako aj v posmrtnom živote je prostotizmus (ale nemýliť si prosím s prostatou - to len vysvetlenie debilom). Byť prostý znamená byť šťastný a to chce každý. Ale vyžaduje si to istú odvahu prejsť postupne ale isto priam k duševnej zaostalosti, ktorá všade a všetkým otvára dvere k nekonečnému a jedinému pravému šťastiu a blahu.
Vivat prostoti! (alebo debili)
V jednoduchosti je krása aj genialita.
Je to relativne :D
Ale lahko pochopitelna definicia pekla znie:
- Predstav si ze si najinteligentnejsi zijuci tvor na tejto planete a si obklopeny len debilmi.
Samozrjeme ze maju!
- ist s kamosmi na pivo kazdy vikend a rozpravat stale a stale o tej istej tee donemoty a stale sa na tom bavit.
To je stastie :)
Ak toto vedia debili, tak čo potom géniovia?! Tí potom asi vidia tie farby - ha, ha, ha alebo majú vidiny. A ak si ty génius a vidíš to isté, čo ja, debil, tak potom medzi nami veľký rozdiel nie je:DDD
Alebo si aj ty debil.
nj to vie kazdy debil ze aura je bezfarebna :-D
Co ja viem, tak duchovny obal okolo hlavy je bezfarebny, preto neviem, odkial sa beru tie farby. Len taky priklad. Mne jedna zahranicna vestica povedala, ze moja aura je krasne zelena, pricom sam vnimam trochu tieto veci, najma, co sa mna tyka a viem, ze v ziadnom pripade nemohla mat pravdu. Aura, ak je zdrava, tak je bezfarebna, ak su v nej nejake energie, tak je zafarbena trochu do cierna. Asi tolko na temu "colors of the aura":) Farby aury mozno vidiet podla mna vtedy, ak ma clovek v sebe dva pivka a nejaku tabletku. Ibaze potom uvidi aj lietajuce slony, jezibaby alebo hovoriaceho somara.
podla mna to mozne je ze to pokladala za normalne akurat ze je to hlupost :)
podla mna si to dievcina vymysla z toho dovodu ze ma 24 a kazdy clovek vie co je to aura a neverim ked vidis farby okolo ludi tak ze si ako mala sa nepytala na to rodicov a podobne a si na to zrazu prisla az teraz potom si bud pribrzdena :D alebo neviem... ja vidim fliacky zase a viem ze to nieje normalne aj ked mi ocna povedala ze mam oci v poriadku...a stale dakoho otravujem ci to vidia tiez :D uz od narodenia sa veci ucime ...farby a tak... neverim... a to vacsinou na take veci verim ale v tvojom pripade mi tam nesmakuje :D
dsd
prepac, ale neverim, nezijes vo vakuu, ak mas naozaj 24 tak si musela zistit ovela skor ze auru nevidi hocikto