Ahoj, chcela by som sa spýtať, kde nájsť dobré kozmetické štetce - najlepšie celé sady - napr. na makeup, na obočie, tiene atď. Najlepšie nejaká slovenská stránka/drogéria a s rozumnými cenami (našla som totiž aj také, kde ponúkali 1 štetec za 20 € a viac!). Ďakujem :)
Kde zakúpiť dobré kozmetické štetce?
Aojte baby. Super vyber za rozumne ceny maju na www.mix-cosmetix.sk . A ak potrebujete poradit s vyberom su velmi ochotni...
No ja som kupila sadu stetcov Bamboo Set od www.zoeva.sk (ca. 24 Eur/12 stetcov) a su dobre, mozem povedat, ze cena a kvalita sedia. Vyskusala som ich a po case som zistila, ze je lepsie mat dva stetce pre blending (neviem ako sa to povie po slovensky). Tak som si uz len dokupila Mac 217 a Mac 219. Tie dva boli ale drahsie ako cela sada od Zoevy. Takze uz je to potom len otazka financii.
mimibazar.sk
takže ja som nasla na nete tuto stranku a myslim si,že su tam vyborne ceny ak by si chcela tak by sme si mohli objednat spolu a mali by sme jedno postovne....translate.google.sk
a ceny najdes na fann.sk :)
tak ja som takú sadu objednávala z ebay...a u nás kupujem štetce od GOSH :) mžes si ich pozriet na tejto stranke :)
www.goshcosmetics.sk
najdrahsi je stetec na puder okolo 12 eur :)