Vdaka sue ellen za inspiraciu :-)
Kolko mate nepriatelov?
OJKA...presne ako pises aj ta moja kamoska bola-taka ako tvoja kamoska...a bolo zle ked sa zle vyspala,to aby som sa k nej ani neozvala...lebo bolo zle...
ja som dost tolerantny clovek a dlho som jej tie nalady atd.tolerovala,ale tak som si povedala a dost,nestoji mi za to...ja tolerujem vela veci ludom-ale ludia nevedia co je to tolerancia,kompromis atd.
A RADSEJ SA TAKYM LUDOM VYHNEM,AK VIDIM ZE TO S NIMI NEJDE...ALE BOHUZIAL,NIEKTORY NEVEDIA TO PREKUSIT A POTOM SA STAVAJU MOJIMI NEPRIATELMI,LEBO NENECHAJU VECI TAK,ALE SNAZIA SA NALEJ ZNEPRIJMNOVAT ZIVOT CLOVEKU...I KED JA BY SOM UZ DAVANO NA NICH ZABUDLA,MAM SVOJ ZIVOT A NEMIENIM SA S NIMI ZATAZOVAT,ALE NEJDE TO,KED STALE PODPARAJU atd.
KAZDY MA SVOJE SKUSENSTI A KAZDY NECH PISE LEN ZA SEBA...A NEMIESA SA DO INYCH A NEPOROVNAVA INYCH S INYMI....KAZDY SME INY...CAJIK
CAJIK.... to by si musela tu osobu poznat...bola nie len naladova,ale aj zavidela,ked videla,ze som lepsia v praci...nebola to ziadna odmeranost-odmeranost vyzera inak-inak je to uz dost rokov dozadu...takze mne je to jedno...len spominam
asi tolko,kolko priatelov......ja som hrozne pyskata,drza,...niekto tomu hovori aj uprimna,takze ludia u mna hned vedia na com su,co si myslim ze je to lepsie,ako by som ich mala ohovarat za chrbtom.ale na druhej strane sa to nie kazdemu paci,a niektori to nevedia prehltnut.
mariaa - ja mam take dni s naladou pod psa, ze ked pridem do skoly tak fakt nemam naladu na nikoho a vtedy som tiez len "neutralna".. ale to je si myslim uplne normalne. nie kazdy den svieti slnko :). nemozem sa kazdy den usmievat jak mesiacik na hnoji..
takze nie vsetko co vyzera ako odmeranost musi byt hned zavist ;)
mariaa (: no v prípade mojej kamarátky to bola asi náladová závisť (-:O hlavne, čo sa školy týkalo....
OJKA tiez som mala taku jednu kamosku,ktora uz navcas rano,bola neprijemna,len teraz neviem,co to bolo,ci zavist ci naladovost...
...niekedy uz rano ked sme sli do prace/sme sa stretli po ceste-ja som mala perfekntnu naladu/ ani sa nepozdravila,len si ma premeriala od hlavi az po paty...a bola ticho...v ten den som sa jej radsej vyhybala-v praci,lebo som vedela ze by som zle dopadla.../a zasa bolo zle/
ANI Z VOZA- ANI NA VOZ...
LOST aspon by bolo pekne na tomto svete,cely rozkvitnuty :0)))))
NEBOLO BY NAM KRASNE...?
ASPON NEJAKU DOBRU VEC BY NAM ZAVIST PRINIESLA...
:D Lost, ten obrazok mi pride ako po poziti LSD :))) Ja nemam nepriatelov, ale viem o ludoch, co sa so mnou pretekaju, v zmysle "kto je lepsi" a potom aj ja pretekam haha, je to taky adrenalinovy sport pre mna, proste hluposti, ako deti :D
Pre ilustraciu:
joj, závisť, to je samostatná kapitola ((((-: jedna kamarátka, ked ma svoje nálady a mne sa podarí čosi lepšie ako jej, tak sa so mnou aj celý den nerozpráva....