Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ahoj Arwi:-)) Vcera vecer som nebola dlho, iba tak decentne lebo som nevladala a dnes rano sme isli s kamoskou do Rakuska a soferovala som. Hned sa citim lepsie ako som zacala chodit von a obnovila vztahy:-)
Miska...Ja tiez trpím zachvatmi prejedavania sa a niekedy to dost nezvladam psychicky, presne viem o com hovorís. Potom ked si dam par dni dietu, bez vracania, ako keby som sa znormalizovala a hned mi je lepsie a nemam zachvaty. Tak nech ti to vydrzí a potom pomalicky nabehni na normalne porcie. Držím palceky:-)

mis.

Arwi, veď aj budem, lebo mňa také blbiny nebavia:) Dnes by som chcela ísť aj skôr spinkať, tak okolo 24h by som chcela byť už v posteli:) Snáď to splním...

mis.

Arwinka moja, tak pekné pozeranie. Moja mamka pozerá Angeliku:(, tak som išla radšej sem, nechám ju, nech si to pozre po milión x:)) Už to videla toľkokrát, že to vie snáď aj naspamäť:)

Arweena

mišička moja, ideme kuknut nejake dvd lebo uz mi nadava, ze sedim stale pri počitači..nakupili sme len vseliake hluposti, pečivko, sladkosti, jogurty, syry a tak..aby ma malo čo lakat:)
este sem kuknem pred spanim, zazelam ti sladke sny..:)

mis.

Arwi, práve som prišla z prechádzky, hneď, ako som Ti písala o gum. cukríkoch, tak prestalo pršať a hajde na prechádzku. Som vymrzlá:) Takže máš gumkáčov pre mňa?:-))
Alpi,
ja to tento víkend musím urobiť preto, lebo to "nutkanie jesť" ma priviedlo do veľmi zlého psych. stavu...A je pravda, že dnes sa cítim taká "čistá", bez výčitiek a strachu z ďalšieho pribratia...Idem si aspoň pre čajík..A vypila som dnes už 1 a pol litra tekutín, to sa mi tak často nestáva:) Už aby bol tento deň za mnou, lebo furt sa bojím, že sa niečo zvrtne:(...ale pred prechádzkou som si dala aj jednu tbl. na ukludnenie, cítila som, že ide na mňa príšerná nervozita, nekľud....utíšila sa to našťastie...
Arwi, a čo ste kúpili v obchodíku ešte?:)