Chut na sex

Príspevok v téme: Chut na sex
niella

Chcela by som spytat, ako casto maju vasi chlapi chut na sex. Ja s tym mojim, ked sme este byvali daleko od seba, tak sme to praktizovali kde sa len dalo, aj 2x denne. Spolu byvame asi rok, na zaciatku sme mali sex tak 3 krat do tyzdna...no posledne 3 - 4 mesiace sa zmozeme na jedno cislo do tyzdna. Nejde o to, ze by som ho nevedela zviest, ide o to, ze on z vlastnej iniciativy nic nepodnikne. Rozpravali sme sa o tom, po tyzdni mu uz ten sex naozaj chyba, no unava, praca a starosti su obcas jedinou vecou na co mysli. Mam 23, je kopa muzov ktorych by som nemusela "prehovarat" a preto som z tejto situacie smutna.zaujima ma ci je nasa "frekvencia" normalna, alebo nieco nie je v poriadku.dakujem za odpovede :)

qww88

tak ja s priatelkou mame problem najst nejake volne priestory, kedze sme obaja studenti, takze to robime vacsinou len cez vikend...ale zas si dame piatok zoparkrat, sobotu zoparkrat, no a potom minimalne do stredy na sex ani neomyslim, co ma este boli :)) Takze nemyslim, ze je nenormalne ak chlap nema chut na sex kazdy den. Ja by som napriklad kludne mohol kazdy den, ale nie je mi to zdaleka tak prijemne ako ked si dam napr 2x do tyzdna po 3 cisla.

AdamKrt

Dalo by sa to zariadit inak. Muz pri ejakulacii vydava zo svojho tela hodne zivin, ktore tvoria vyzivu pre spermie. Je tu otazka veku, genetiky, stravovania, zivotneho stylu a stresu. To vsetko ovplyvnuje tvorbu spermii, testosteronu, libida.

Takze, ak ma muz problem a chce zenu uspokojit a povedzme, ze jeho zasobnik sa mu doplna tak raz za tyzden, tak moze sa milovat, ze to neurobi do konca a vyvrcholenie si necha raz za tyzden. Takto to moze praktizovat ako potrebuje. Druha vec je, ze ked bude potlacovat tymto sposobom ejakulaciu, tak jeho vyvrcholenie sa bude stupnovat, pretoze pri vzruseni a stimulacii a tvorba sekretov zvysuje a libido bude silnejsie, ejakulacia vacsia.

titus

Je to asi individualne. Zozaciatku su ale vseobecne ludia nenasyteni a byva to aj niekolkokrat denne. Po par rokoch mi pride idealne tak 3 krat do tyzdna :)

juju207

niella, aj ja som s byvalym byvala rok.po roku som bola tiez iniciatorkou sexu.vo vsetkom som sa mu snazila vyhoviet,ked nechcel to..ked nechcel hento..tamto..napokon sme zistili,ze na to niesme pripraveny,rozisli sme sa.on napokon vsade rozsiril,aku mam neschopnu mamu,ze ona moze za to,ze niesme spolu..a popri tom sme obaja vedeli preco to skoncilo-neboli sme na vztah pripraveny a hlavne to nebol ten pravy. Teraz mam priatela a do spolocneho byvania sa nehrniem,on ma 30 ja 21 ale zatial nam to takto vyhovuje.v poslednej dobe som si sice tiez vsimla,ze nema chut tolko ako ja,ale viem,ze meni robotu a ma toho dost..tak sa snazim dako ho od toho odreagovat..vymyslam nam program a vobec sa netrapim kvoli tomu,ze sa milujeme 3 krat do tyzdna,aj ked ja by som bola ochotna aj kazdy den..viem,ze ma na mna chut,aj ked niesom prave modelka z casopisu..milujem ho a chcem aby bol stastny.. suhlasim s mariankou v prvom rade ho odreaguj,jednoznacne ide o vsetky tie pracovne zalezitosi a o unavu..aj ty urcite nemas naladu,ked ta vsetci vytocia,ked nevies kam skor skocit a vecer si stastna,ked zalezies pod paplon a mozes si oddychnut.. :) drzim ti palce :)

cccxxx

ked chces kvalitneho samca, vyber si mna :D co tam po takej zdochline co mas doma :D nedokaze ani uspokojit babu :D

Dilaila

Myslim, ze sa s tym budes musiet zmierit. Ale mas pravdu, ten stereotyp uz po roku..tak to je dost skoro. Co bude potom za 6-7 rokov?
V kazdom vztahu je to na zaciatku nadherne, ale po case sa aj sex akosi zunuje. Je to strasne, ale je to tak!