Byvalý mi chce zobrať dceru-nejaka pravnicka rada

Príspevok v téme: Byvalý mi chce zobrať dceru-nejaka pravnicka rada
mimi°°

s byvalim priatelom sme zili spolu rok u mojich rodicov(hned po narodení dcerky) a potom 3 mesiace v prenajatom byte. Vzdy sme mali problemy ale snazila som sa vztah udrzat kvoly dcere ale ked sme zili sami uz sa to nedalo....stale chodil niekde s kamaratmi,prehraval vyplaty v strojoch,pil atd.....ked sme sa s dcerkou odstahovali naspat k rodicom dala som mu este niekolko sanci ale evidentne si ich nevazil-vyhodil nas na stedry vecer okolo siedmej z bytu,raz ma s dcerkou vyhodil o desiatej vecer lebo sme sa povadili..musela som si ju na kocik dat spiacu a odist....potom som s nim uz prerusila kontakty(vyhrazal sa mi do telefonu ze si ma odsedy-myslel tym v base.) mimochodom jeho trestna minulost je dost pestra(kradeze,ublizenie na zdravi atd.)no vzhladom k mojej financnej situacii som musela ziadat o vyzivne , pred sudom sa spravil ze je nezamestnany a na podpore pretoze so svojim sefom (jeho velmi dobrym kamaratom-myslim tym ze sef je jeho kamarat)to zahrali mesiac pred sudom-po podani navrhu ze ho sef akoze vyhodil takze vyzivne mi dali 50eur a stretavanie s dcerou o ktore ziadal kadzu stredu na 3hodiny a kazdu druhu sobotu a kazdu druhu nedelu na 4hodiny.....lenze teraz si na mna povymyslal hluposti akoze som bola na potrate(niekedy teraz ) a ze som z toho psychycky mimo a ze nicim aj nasu dceru a take dristy a chce mi ju zobrat, dalej ze si chodim na discoteky a ze chlascem a ze sa predavam aby som o nom ziskala informacie ci co(toto vsetko mi len pise v sms).na discoteku si obcas zajdem ale len ked mam zabezpecenu malu takze je u mojich rodicov .....a okrem toho mam dost velke podozrenie ze frci v drogach ale nemam na to dokaz dokonca sme mu raz s kamaratkou volali len tak ze to ideme skusit ci nam nema nieco predat tak povedal ze keby nebol v robote tak by jej predal(myslim tym drogy)......moze mi zobrat malu ak to da na sud?ako sa mam branit...nemam koruny na pravnika....moze ho dat súd na moj popud na toxikologicke testy a na psychologicke vysetrenie pretoze podla mna nieje normalny ked si toto na mna vymysla a robi to co robi(a moze nejako oblafnut tieto testy?myslim ze pri psychologovi sa bude spravat normalne alebo tak ci na to su metody ze aj ak sa bude ten clovek pretvarovat tak to ide zistit?) a kolko sa take drogy drzia v tele,?.......co mam robit?????????

siisa 25

hm,podla mna ked ma taku minulost na malu nema ani najmensiu sancu,ved normalny chlap bez opletaciek s policiou ma problem dostat do opatery dieta,to by musel byt nejaky prachac co by sudy podplatil ak sa to da,co on ale urcite nie je,myslim,ze sa obavas zbytocne,vela stastia,aby si to vsetko vyhrala

mimi°°

on malu praveze chce ....neviem o co mu ide ale asi ju ma ozaj rad ale to nemeni na veci nic..lebo ja nechcem aby sa moja babika stretavala s otcom ktory ma partiu a droguju tam to nedovolim...idem ho urcite zazalovat za vsetko co mi robi...ziadat o zvysenie vyzivneho a zamedzenie styku

jajka001_

načo ju chce, pre peniaze? alebo len tak , aby ti ubližil?
nemusis sa bať, on ju nedostane. robia sa prieskumy, v akych podmienkach zije, vypocuju sa aj susedia, ci ma pracu, ci by malá mala kde spať, učiť sa, ci by mala kludne prostredie, psychologicke profily, minulost atd. nemaj obavy.
na tvojom mieste by som dala poziadavku na sud, aby sa k tebe a tvojej dcerke nemohol priblizovat vzhladom na jeho agresivitu, jeho kriminalnu minulost, ze mala k nemu nema vztah - ma vobec o nu zaujem?
tie blbosti co rozsiruje o tebe si nevsimaj, ako tu uz bolo povedane, ak si bola na potrate, bol by to tvoj problem, ak by si mala psychicke problemy - nech sa paci, mozes ist ku psychologovi - ty si v poriadku, on ak by isiel, pretvarovat sa nedokaze, to sa prejavi, aky je, na to by musel byt velmi inteligentny a to podla tvojho popisu nie je.

LIZATKO

a k tomu krivemu svedectvu, ked klame ze nepracuje, to nieje krive to on len obranuje sam seba, krive by bolo keby zvalil nejaku vec na inu osobu co s tym nema nic spolocne.

LIZATKO

malu mu nedaju, nic sa neboj takeho blazna posahaneho si nevsimaj akurat ty povies, ze mas podozrenie ze diluje, alebo ich uziva, potom sa to uz zisti a ked je na drogach tak by nemal sa stretavat aj s malou. najdi si nejakeho dobreho advokata a porad sa s nim co sa da robit, chces aby sa stretaval s malou?

usiko

sms-ky si ukladaj urcite vsetky, este sa ti zidu pri sude...ak ma chlapec kriminalnu minulost, tak nema sancu....sud povacsine dava za pravdu matkam, okrem toho, treba sa zalovat co najviac spolahlivym kamaratkam, ktore by mohli potom svedcit pri sude....
....dalsia vec, krive svedectvo je trestne takze ani jeho sef si toto neda na hlavu, ver mi.....

isabella

myslim, ze uz len z ohladu na to, ze ma trestnu minulost mu sud ani nebude chciet zverit malu do vychovy... pravnik by ti mal byt prideleny a neboj sa, ak nemas co skryvat tak este stale je to na slovensku tak, ze pokial je to mozne sud zveri dieta matke a v tvojom pripade podla mna to tak aj dopadne, nemaj strach, drzim ti palce