Antiperspirant Deo Krystal - skusenosti?

Samo5565

Ja by som nevsadzal na lacne deodoranty
a co tu spominate ten deocrystal tak ja som si kupil aj deocrystal aj na nohy ten foot spray a nedam dopustit a ze maju info na facebooku budu mat nejaky gulickovy tiez

Janula0a

Chcela by som sa opýtať či mate skúsenosti aj s tým či ten kryštál má aj antibakteriálne účinky nápr na vyrážky na tvári a pod.. V drogeriach a bio obchode som našla, používam ho iba proti poteniu. Tak či náhodou s tým nemáte skúsenosti. Vďaka :)

srandista

cafte
ja mam ten deo crystal je to kus kamena za 8.99 eur doprava ani cent a paradicka fakt natriem rano pazuchy ale predtym sa umyjem a vydrzi cely den a to sa potim ako kon
moje potne zlazy to neprebije hehehehe
100gramovy maju na stranke deocrystal myslim ze su zo ziliny

Nikuska004

cena za deocrystal je u nich na deicrystal.sk 8.99 a je v tom aj doprava co je super:-)) ja som spokojna a hned to poslali

a vela ludi si neprecita informaciu o poiuzivani..deocrystal treba dat pod vodu a potom natriet pod pazuchu inak to tam maju na stranke

Evka001

Ahoj:)) ja mám deocrystal.sk za 100 gramovy dáte 8.99 e a doprava je zdarma a je fakt super:)))) pozrite sa,ale pach nikde:)) a je bez partnerov,umyjete pazuchy a natriete deocrystalom:)) v Uterkam ho majú,ale drahý a platíte ešte aj dopravu:((

blondula

ja som prednedavnom tento "kristal" pri upratovani kozmetiky vyhodila :D mne sa to nepacilo uz len preto,ze sa to nijako nedalo "natriet" pod pazuchov :DDD vlastne som to tahala po kozi :D

jaris5

Zdravim vas vsetkych,
pripojim aj ja moju niekolkomesacnu skusenost s pouzivanim deokrystalu z DM-ka.
Ked je teplo, popripade mam tazky ruksak na chrbte, tak je potrebne aplikovat ho castejsie a v dostatocnom predstihu, nezabera totiz ihned. Kazdy sa poti inak, ja som z tych viacpotivych a mne deokrystal proste niekedy nestaci a potrebujem sa istit aj beznym deodorantom.
Vzdy ked sa da, tak ho treba nechat vyschnut, takze nechat otvoreny deokrystal niekde na polici a drzat ho v jeho prirodzenej polohe. Ja som to nerobil, mal som ho uzavrety "dole hlavou" v ruksaku a zacali sa na nom robit kratery. Tie boli spociatku len povrchove, no neskor bol prevrtany skrz na skrz dierami ako emental. Staci ze sa zacnu tvorit a uz som ich rozsirovaniu nezabranil. Robil som to preto, aby mi voda z deokrystalu nevytekala po ruksaku.
Navyse sa mi zacal zuzovat. Povodne to bol viacmenej valec, no neskor vyzeral ako tupy kuzel. No a ked sa spoji kuzel s takou dierou, tak aplikacia deokrystalu je bolestiva, pretoze tie diery zvykli mat ostre hrany. Vysusit z casu na cas treba aj spodnu cas nadobky. Zrejme z velkej vlhkosti sa mi tam zacali tvorit plesne, tie som potom zotrel, ale mali by ste o tom vediet, ked ho uz vlastnite alebo budete vlastnit.
Priatelka ma tiez jeden, ten je poctivo suseny a kontrolovany a vyzera ako novy. Bol sice menej pouzivany, ale tu ide skor o jeho udrzbu ako pouzivanie. Troska som z neho odlomil na dne, ale to je moja chyba.
Na zaver by som zhodnotil ako fajn deodorant, vzhladom na to, ze tam nie je agresivna chemia (aspon dufam), ale je treba ho drzat v suchu, aby bol bezproblemovy.

yasmin777

treba vyskusat, ale mineralne krystale su podla mna fakt super. len si treba vsimnut ake velke je to balenie, lebo su dost drahe. kolegyna ma ten, co vyraba deokozmetika a ten je strasne malicky.