Pomozte mi prosim. Extremne potenie.

Príspevok v téme: Pomozte mi prosim. Extremne potenie.
mirka236

mam obrovske problemy s potenim.Potim sa sa nielen ked je teplo ale dokonca aj v zime.Potim sa na chrbte,hrudi,hlave, tvari a v podpazusi.je to hrozne.Fľaky na tričku...proste vzdy obrovska hanba .Skusala som rozne antipespiranty, caje, dokonca som bola aj u endokrinologa a nic.
vsetko mam v poriadku. lekari maju na to taku odpoved, ze treba schudnut. podla mna to s tym nesuvisi. potila som sa tak isto aj ked som mala o 10kg menej. Som z toho zufala. ked zbehnem iba do obchodu alebo idem do skoly vyzeram ako by som behala alebo cvicila 2hodiny vkuse. Poradte mi prosim. Dakujem

Lora K.

Mirka, tvoj problem chapem, velmi dobre ho poznam totiz sama. V lete, len co sa trosinku otepli, som nesvoja, pretoze viem, co to znamena: kym ini ludia sa ochladzuju v trickach, zo mna sa aj v tricku vali voda a vytvara neprijemne (mne) flaky. Tiez som v poriadku zdravotne, a mam to tak od puberty. Jedine riesenie, ktore mam, je nosit biele alebo cierne tricka (na tych tie flaky tak neudieraju do oci). Obmedzujuce, viem! Alebo tie farebnejsie nosievam podvecer, ked uz fuka lahky vetrik. Zatial som na nic ine neprisla, tiez mi nepomahal ani puder na chrbat alebo dekolt. Caje a podobne prostriedky som neskusala ani nic na to nepoznam. Ale viem, ake to je neprijemne! Hlavne, ked som v MHD (to je koniec), vedla mna velky clovek celkom suchy a ja - nie mala, ale normalna - tuha z toho, ze citim, ako po mne steka pot! Je to neprijemne :(