Ahojte,všetci!
Zaujíma ma-dá sa panenská blana pretrhnúť aj inak ako sexom?...lebo mám priatela..a nechcem,aby vedel,že som panna...hm?ako to je?
panenskáá blana
miauu: ved ju nechaj. ked je hlupa. asi este nepozna cenu panenstva a to este budu slzy, ked pochopi ze ho stratila s "vibratorom, alebo s koncom na metly"taky dar od Boha sa dava druhej polovicke z lasky...
charlotte222: neblazni!! :( nerob blbosti aj tak to zisti ze si est enikoho nemala-reakciami, tym ze ta to mozno bude boliet lebo posva je predsalen sval a nebude taky "pruzny" ked si este nikoho nemala alebo tym ze mozno zo zaciatku nebudes skusena v polohach atd. a inak dobra rada: chlapi miluju panny viem to a ver mi prosim ta!! :)
sususu,moja slova :) charlotte222,zober si do ruky svoju babiku a priatelovy daj tiez jednu do ruky a budete ako Barbie a Ken.Bude to bezpecnejsie :)
ach.. si ty normalna?? ved muz si o moc viac vazi zenu, ktora pred nim este nikoho nemala. cim viac ich mala, tym viac klesa v jeho ociach.. muz chce byt pre zenu prvy! .. aspon si to myslim a som o tom presvedcena..
mozes mi povedat ze preco to nema vediet ? kolko mas vober rokov?
mozes mi povedat ze preco to nema vediet ? kolko mas vober rokov?
skús dať dva,celkom dnu,ak áno, nie si panna.Gratulujem.
zasuniem si tam celý prst...to ju už nemám?
novodoby hit?dievcata sa hanbia za to ze su panny?? bud rada, kača....
ale ona chce byť pred priateľom už ostrieľaná a zbehlá vo veci.Asi.